Printable View
Alıntı: Originally Posted by Andrei28 Bu rakıcılar toplanıp içer mi arada sırada? Evet. O dediğinizi de yapar bunnar!
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Evet. O dediğinizi de yapar bunnar! Tikkatli olalım, bu ''Andrei'' nicki ben de ''Tilki Andrei'yi'' çağrıştırdı! :yes:
Akşam sarışın avına çıkacağım yani yokum, tükkana eyi bakın!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Akşam sarışın avına çıkacağım yani yokum, tükkana eyi bakın! Eyi bakarız efennim :he: Bende dayanamadım fuşkinin tadına bakıyorum.
Yarın sabah erkenden doktor kontrolü var , bu yüzden bugün mola :yes: Herkese afiyet olsun .
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Akşam sarışın avına çıkacağım yani yokum, tükkana eyi bakın! Valla ben bakamam tükana... Bu akşam da davul zurna ekibi getirirler sizin yokluğunuzda.. :oleyo: Ben de yokum siz yoksanız.. Alırım yanıma iki sarışın... Gezerim hisse topiklerinde.. :cool:
Ra'ya yemin olsun ki bu fuşki olmuş :)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tikkatli olalım, bu ''Andrei'' nicki ben de ''Tilki Andrei'yi'' çağrıştırdı! :yes: Keşke Kurtlar vadisi karakteri yerine Andrei Tarkovsky'i çağrıştırsaydı :)