Demeyeyim diyorum ama...DEV.. diye bir arkadaş var...KONYA DEDİ ÇÖKTÜ...ANGEN ,ÇÖKTÜ..SOKTAS dedi %50 değer kaybetti...
Bu madrabazların dediği hisse dolar bazlı tarihi diplerdeyse tamam..yoksa tamamen boşaltma amaçlı yazarlar..
Printable View
Demeyeyim diyorum ama...DEV.. diye bir arkadaş var...KONYA DEDİ ÇÖKTÜ...ANGEN ,ÇÖKTÜ..SOKTAS dedi %50 değer kaybetti...
Bu madrabazların dediği hisse dolar bazlı tarihi diplerdeyse tamam..yoksa tamamen boşaltma amaçlı yazarlar..
Tahta alıp almadığım soruluyor özelden şuanda pıst 100 grafıma göre beklemedeyim benim için 4460 altı haftalık kapanışlarda yeni dip beklerim.Aynı zamanda belli tahtaların %50-%61 fibolarını takip ediyorum buna göre kademeli alımlar yapıcam.
vıop tarafında geçen haftadan beri düşüş beklentime göre şort pozisyonlar vur kaçlar yapıyorum.
şimdilik bendeki durum bu.
Kaç tane kağıt yüzde 10 tabanda ?
Twitterde yazanlar sıkıysa burada yazsınlar..ENGELLEME YOK...Burada adamı asarlar...
Çakallar mal verme derdinde..bir bok....anladıkları yok..ciddiyim...defalarca adam yanılır mı?
ve hala kuyruk dik..
twitterde engelleme özelliği kaldırılmalı..en ufak itiraz edeni engelliyorlar..sadece ŞAKŞAKCILAR kalıyor..
cuma dolunay var ... +- 72 saat .. dibe gelecek gibi .. bakalım .kısmet. :)
Bence iş tamamdır. Sahole giriş yaptık. :)
Kuş sorulmuş 126.300 altı günlük kapanışlarda 121 ilk hedefi benim graflarda .
bugun bilançosu bekleniyor .