Son olarak..
:kalp: Carpe Diem:kalp:
Printable View
Son olarak..
:kalp: Carpe Diem:kalp:
Selamlar herkese:hi:
Nasilsiniz?
Ben iyiyim:kalp:
2024 yılında Bilim Kurgu filmlerine doyacağız.. :yes:
https://www.beyazperde.com/galeriler...ri-1000045975/
Mickey 17 ve Kingdom Of The Planet Of The Apes filmlerini sabırsızlıkla bekliyorum..:)
Islemlerimi artık yazmıyorum bari bunları yazayım dedim:):):)
Birde şu son yaşanılan olaylar ile ilgili düşüncelerimi paylaşayim..
Önce tüm olanlara bir anlam vermeye çalıştım ama veremedim..
Sonra şunu düşündüm..
Bu bence ne içimizdeki şiddet duygusu ile ne para hırsı ile ne gücü elde etme ve kullanma ile ilgili ya da genel olarak herkesin düşündüğü dinler savaşı ile ilgili..
Bu yasanilanlar tamamen insanın aptallığı ile ilgili..
Masum insanlar aptal insanlar yüzünden
ölüyor..
Ve sonunda aptallar da ölüyor.. Ve bunun farkına varamayacak olmalari onların adına çok üzücü bir durum..
İnsanları değiştiremeyiz.. Bir aptali akilli yapamayiz.. İnsan ancak kendisi ister ise değişir.. Başına gelen olaylardan ders alarak.. Biz birsey yapamayiz..
Dolayısıyla..
Halen Carpe Diem noktasındayım.. :kalp:
Kendi adıma yapabileceğim tek bu..
Sevgiler..:kalp:
Selamlar, ben de iyiyim çok şükür ama 2 hissemi çapraz alım satım yaptım, birinin düşmesini diğerinin çıkmasını bekliyorum ki kara geçebileyim, ikisi de düşüyor nomıssızların. :) İstediğim olursa daha da iyi olabilirim.
Evde lahmacun yapma konusunda deneyimli arkadaşların yatırım tavsiyelerini alabilirim.
Cok sevindim:)
Hissede long olmak iyi de short olmak riskli sanki bu dönemde.. Hep çıkan bir borsamız var.. Insallah kazanirsiniz:yes:
O dediğiniz arkadaş Selim bey oluyor.. Kendisi hem gurmedir, hem aşçı hem de teknikçi.. Birde 3 kedi babasıdır:):):) Okursa bu mesaji mutlaka yardımcı olur size..
Canım lahmacun çekti haliyle:)