Posta kutusuna nasıl bakılacak bilmiyorum ki. Ama buna rağmen dostların buradan yazdıklarıyla bir :)şeyler yapıyorum.:)
Printable View
Sayın arpacı, ben de size sarı kız a olan inancımızı her daim pekiştirdiğiniz ve bu inancı güçlendirdiğiniz için teşekkürü borç bilirim. Sizinle başka hisselerin ortaklığında tekrar bir arada olmak dileğiyle,
Size nacizane bir önerim var. yazdığınız hisse dağılımı çok garantici ve büyük hisselerden oluşmakta, yanlarına sadece bir tane agresif büyüme potansiyeline sahip, riski biraz daha fazla bir şirket hissesi ekleseniz, yine korumacı ama kazanç potansiyeli daha yüksek bir pörtföy olur. ben olsam şunu da eklerdim demeyeceğim :) amacım yönlendirme yapmak değil fikir vermek, siz zaten isterseniz dediğim tanımlara uyan en iyi şirketi bulursunuz.
Sayın Dostum msg kutusuna yukarıda nickinin yazdığı yerin yanında "bildirim" diye bir yazı var onu tıklarsan msg ları görebilirsin.
Sayın Cover düşüncelerine aynen katılıyorum. Buralardan da tamamen gitmiyorum.
Bu günlerde biraz garantici olmak lazım diye düşünüyorum. Yoksa bebek bir kağıt bulup peşinde koşarım.
Aslına bakarsan daha önceleri hiç yüzüne bakmadığım bu saydığım kağıtlar yabancıların çıkışı ve dolardaki yükselişi dikkate aldığımızda bedavaya düşmüş durumdalar.
Kağıt konuşmak istemiyorum ama bir iki örnek vereyim. Koca sahol, koca Arçelik 2 milyar dolara düşmüş. Altında her biri milyar dolarlık otuz şirket olan tcell piyasaya arzının beşte birine düşmüş. Benzer örnekler onlarca var. Bunların marka değerleri bile daha fazla.
Kolay ve hızlı para kazanmak isteyenlerin tüm dikkati halka arzlarda ve kripto paralarda. Kripto para oyuncusu 5 milyon a ulaşmış. Halka arzlar sayesinde borsadaki yatırımcı da 1.5 milyon olmuş. Borsada kağıt tutma süresi 17 gün olmuş.
Bu rakamlar oyunun nasıl oynandığı hakkında fikir veriyor.
Hızlı para kazanmak isteyenler, Çere çöpe para yatıranlar elbet birgün gerçekleri görecekler.
Aslında Onlar görmeyecek piyasa, gerçeklerin ne olduğunu onlara gösterecek...
Yatırım Tavsiyesi değildir Bol kazançlar diliyorum.
Nasıl gidiyor ortaklar, desteklere değip değip geri geliyor hisse hacı yatmaz gibi masallah.
3. Çeyrek faaliyet dönemi de sona erdi, önceki ceyrege göre dolar %2 pirimli bakır %3 düşük, bakırın değerinin azaldığı bir dönemde sarı kızın bilançosu nasıl etkilenecek göreceğiz bu çeyrekte 2.ceyrek kadar yada yakın iyi sonuçlar gelirse sarıkız a güvenip çok daha fazla artacak. Ben karlılık da düşüş bekliyorum ceyreklik olarak.
Bakırın fiyatının nispeten düşmüş olması stokları yerine koymak adına fırsat olabilir diye düşünüyorum... Haber lazım ya hacim lazım haber konusunda şirket çok cimri...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh arkadaş ya hanonunden kötü haber mi var acaba işletme ruhsatı başvurusu red mi yedi ki o mesele davalikti zaten...
https://www.mapeg.gov.tr/TumDuyurular.aspx bu haftanın listesi biraz önce yayımlandı yine yok maalesef...
Bugün endekse karşı direndi direndi direndi ve en son dediki yaw boşver bırak sal gitsin biraz da yarın direnirim :) bu sarıkız bize borsayı sil baştan öğretecek herhalde :)
Yine de bu hisse hareket tarzı ile şirket profili bizim borsada en beğendiğim hisse, ne karlılığı yüksek, ne potansiyeli yüksek türlü türlü hisseler var yerin dibine soktular. (uzun süredir nefes aldırmadan yatırımcısının parasının yarısını eriten hisseyle dolu endeks herşey çok ucuz, seç beğen al, ama işte ucuzun ucuzu var her zaman o yüzden alamıyoruz. hisseye aşina değilsek korkudan hiçbirşey alamıyoruz. Aklın mantığın doğru dediğini bizim piyasa hemen yalanlıyor malesef, somut örneklerle anlatmak isterdim ama, türlü türlü hisse ismi yazıp da burda kafa şişirmeyeyim)
Lafın özü insan gediklisiyle takılmalı :)