Yazılacak çok şey varda küçük yatırımcıyız semeri yüklemişler sırtımıza yazarsak vuran daha çok olur yarın bu hisse ile işim biter...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yazılacak çok şey varda küçük yatırımcıyız semeri yüklemişler sırtımıza yazarsak vuran daha çok olur yarın bu hisse ile işim biter...
gozde de bugün kârımızı alıp çıktık, biraz zaman kaybı oldu. Yine de kârlı çıkmak içimizi soğuttu. [emoji6] Ha buradan daha da yürür mü? Belki yürür, zaten planlı bir şekilde alım yapmamıştım.
Gelelim bizim MAKTK a, yani şu piyasa likiditesi dedikleri şeyi daha hissettirmedi ama kıpraşma yakındır. Rica ettim, spek babaya tatilden dönene kadar yatayda beklet diye. Sağolsun kırmadı beni [emoji23][emoji23][emoji23]
Sancaktar kardeşimizin alma dediği gozde yi aldık, al dediği klgyo yu almadık. Bu da bana ders olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Estafurullah kardeşim ben sadece acizane öngörülerimi paylaşmıştım kesin al yada alma tavsiyem olmadı olamazda çünki böyle bir tavsiyenin vebalinden korkarım zira hepimiz şaşar beşeriz yanılabilir hata yapabiliriz,zaten tecrübe denilen şeyde yaptığımız bütün hataların toplamı değilmidir [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
111 . Sayfa hepimize Uğur getirsin inş.maktak. Tavan getirsin inş.
Yatırım tavsiyesi değildir
Benim demek istediğim sizin kesin al yada kesin alma dediğiniz üzerine kurulu değil ki bu şekilde bir söyleminizde olmadı zaten. Sizin dediğiniz gibi aman gozde de operasyon var dikkat et uyarınıza ve benim de evet operasyonu gördüm dememe rağmen benim alma hatasına kendi kendime düşmemdir. Yani bile bile lades :) klgyo ile ilgili de sizin takibiniz de olan hisseyi benimle paylaşmanız (ki emek sarfedip bu hisseyi takibe almanız ve bunu paylaşmanız herkesin yapacağı bir şey değil) benim de gerekli teknik analizi yapıp yükseliş olacağını görmeme rağmen yanlış karar verip hisseye girmememden bahsetmiştim. Tüm bu yaptığım hatalar sıcak havanın etkisinden olmalı :))) yada MAKTK ın sıkıcı hareketlerinin üzerimdeki negatif etkisi de olabilir [emoji23][emoji23][emoji23] sizin de dediğiniz gibi burada kişiler birbirleri ile paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunur, sonuç olarak alıp yada almamak, satıp yada satmamak kişilerin kendi özgür iradelerine bağlıdır. Ben sizin benimle bu tür paylaşımlarınızı sürdürmenizi içtenlikle beklemekteyim. İnşallah başta MAKTK daki bütün ortaklar bol kazanç ile hisselerini satarlar. Haftaya rektifiye görmüş bir kafa ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. [emoji6]
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Sanki hareket var gibiytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolpadann bisyler var belki bugunn 25 30 arasi bi deneme yapar yarinn icinn bi beklentimm war kendi karalamalirma gore ama benn cook prof degilim sadece dusencemi soyluyorum elite1 abi teknik yorumm yapar belki
Anlık
https://i.hizliresim.com/pW6MPJ.png