birazdab bigborsa gelir ben ocak 15şini dedim der...ozaman da olmazssa ne söylerseniz söyleyin felan der...bence bigborsa ne zaman pes derse ve satıp giderse bu ulaş ozaman coşacak ...at fava bekle....
Printable View
birazdab bigborsa gelir ben ocak 15şini dedim der...ozaman da olmazssa ne söylerseniz söyleyin felan der...bence bigborsa ne zaman pes derse ve satıp giderse bu ulaş ozaman coşacak ...at fava bekle....
rölantide giden bir kağıdımız var..
1,65 altında 1,50 ye gider, 1,80 üstünde de 2 ler ve 2,30 lar..
şu aşamada yarın 1,70 ve üstü canlılığını korur, 1,70 altında bekletir...1,65 altında kısa süreli sat olur...
bu tür kağıtlarda çok teknik işlemiyor da biz kendimizi avutuyoruz biraz...
elinden tutan oldu mu gidiyor yoksa gücü ne işte ehhh bi yerlere çarpa çarpa gidiyor ...
kağıda güven gelmeli...
kanaatimce 1,80 i geçince almak daha mantıklı ama şimdilik burdayım...al sat tut yat pat çat demiyorum...ytd...
herkes kendi paçasından asılsın hiçbir pandaya ve avanesine bakmayın...
adam 365 günün her günü tavan olacak diyor, eeee bi gün de tavan olur zaten, onu da tutturdum diye çocuk gibi burada bas bas bağırarak mafiretmiş gibi söylüyor(daha öncesinde öyle yaptı ya)...
herkes kendi araştırsın ve herkes işine baksın...ytd..
Bigborsa nerdesin, kağıt B grubu oldu, bugün 3,33 ü gördük, ben daha satmadım, sen ne yaptın?
Bigborsanın yazdığı hedefler gerçekçi sadece zaman yazmak doğru değil bence kağıt çanağı tamamlayacak
2.20-30 arası kalacak biraz gevşeyecek ardından 3.30 civarına hızla gidecek bunun için 12 aylık bilanço da
Açıklanacak rakam ve bunun yanında gelebilecek sermaye artırımı ve yeni iş alanı muhtemelen gyo olabilir
İşte bu beklentilerle kağıt yükseliş gösterebilir ben bu düşünce ile kendi adıma topluyorum 2.16 dan daha
Önce sattığım hisseleri ytd kişisel düşüncelerim
Kağıdı b grubu olacak havası ile bayağı yaydılar.şimdi önemli olan o yaydıklarını kaçtan geri alacaklar.Kanımca bir güçlü ekside kağıdı 1.50 nin altına tekrar salacaklar sonrası olumlu olabilir.Tabii ki tahmin..
Niye düşsün,kalkar yürür hisse...
Bülbüller öter mi,bu yollar geçer mi böyle:28:
Alıcılar gelince kalkar hisse arkadaşlar,alıcı zayıfken boşa beklemeyin,yazmayın...