Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Gunaydin, 15 gunden fazla oldu mod olali... Bir tek ben tebrik etmedim kendisini, tamam dedim isimiz var... Sizde op yazıyor o ne oluyor operatör mü Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Eyvah eyvah :kahkah: :kahkah: https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...21f1b91a03.jpg görünmezleri göremez ki, boşuna bakıyor.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu görünmezleri göremez ki, boşuna bakıyor.. :kahkah: Yazdirma iste bana, neye baktigimi!:yes:
Aha geldi asagida dikeliyor, gorunmez adam!?:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yazdirma iste bana, neye baktigimi!:yes: okudum okudum...:wave: ben ben......
Alıntı: Originally Posted by guneysu okudum okudum...:wave: ben ben...... Gördün mü bak, bir bakışta itiraf aldim!:bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Gördün mü bak, bir bakışta itiraf aldim!:bravo: musti yazdı ya sana, ben değilim dedi.. :kahkah: forumda gece 12 de başka kim olabilir.. :vk:
Alıntı: Originally Posted by guneysu musti yazdı ya sana, ben değilim dedi.. :kahkah: forumda gece 12 de başka kim olabilir.. :vk: Olmayacağını ben bilmiyorum da, sanki baska birisi bilecek?:he: Sn. Karadenizi bugun gorunce, yonetici/modlardan tanımadığım varmiydi diye baktim, sadece.:yes: Zehir hafiyede, hemen ustune atladi mubarek!:kahkah: