Ek 13825
ABD Doları Bazında Yıllık Bileşik Getiri % 26
Öyle olduğunu iddia ediyor... :bravo::bravo::bravo:
http://www.isgirisim.com.tr/
Printable View
Ek 13825
ABD Doları Bazında Yıllık Bileşik Getiri % 26
Öyle olduğunu iddia ediyor... :bravo::bravo::bravo:
http://www.isgirisim.com.tr/
Ek 13827
PİYASA DEĞERİ 31 MİO ABD$
Yersen :rules:
Bu ustdüzey yonetime saglanan aylık 450bin faydalari, yillik 750 bin kira+aidati, sigorta paralarini, diger ivir zivir giderleri kucumsemeyin, buradan sogusleyen bilancosu halka kapili cogunluk hissesine sahip oldugumuz sirketlerde kim bilir neler yapar.
Milyar dolarlik portfoy yoneten gozdenin iki kati genel yonetim giderimiz var.
Gozde 2017/9 aylikta genel yonetim gideri 3,6 milyon tl
Isgsy 2017/9 aylikta genel yonetim gideri 7,9 milyon tl
7 yıldır buradayım . 7 yıldır anlatıyorum , ürünler satılıyor iken hiç kimse ilgilenmedi . Masraflar artık olağanüstü oldu , ve kasıt var diyorum herkes kurumsal yapı IS grubu iyidir dedi . Aras satılırken 53 MUsd ISBANK a verilmemeli dolar da 2 kat çıkacak dediğimde . Kurumsal firmalar dolar tutmaz dendi . Yahu Dolar tutan BIST şirketleri var biz doları az tutsak sonra satsak dedik herkes olur mu dedi . İşin komik tarafı o dolarları bedavaya ISBANK a verdik sonuçta aras ı biz 100 MTL ye sattık , ISBANK 200 MTL ye sattı . Kirasını yazdım o kadar para ile Etilerde Villa alınıyor yazdım , biz paramızla Şirket alıp değerlendiriyoruz dediler . Geldiğimi noktada şirket genel giderleri MANYAK boyuta gelmş firma nerdeyse yatırım yapmak için o sattığı dolarları BORÇ alması gereken duruma geldi . İyi bir de üzerine borcu dolarları verdiğimiz ISBANKA sından alalım ki faizlerini de Bankaya öderiz .
Sonra yönetim prim zamanı iyi yönetti diye prim alıyor .
Yahu iyi yönetim kimin kazandığına göre değişir . ISBAK yönetim kurulunda olsam ,
Madalya takardım ama ne yazık ki KY olduğumdan BANK ya ödenen paraların benim temettülerim olduğunu biliyorum .
Dolandırıldığımı düşünüyorum hala yazıyorum , haklısın diyen olmadı ...
Komik bir ülke burası ...
Bilanço zarar geldiğinde fiyatlar dibe vurduğunda Baygeorge 0.77 TL yazdı ondan oldu diyenleri şimdiden duyuyorum :) :)
Biz satmadan gitmez.
Syg,