17.41 üzeri güzel 17.02 altı üzer
Printable View
17.41 üzeri güzel 17.02 altı üzer
Sabah işlem başlamadan önce 19.30 tavan ve 73000 lot bekleyen vardı.İşleme ise 17.62 seviyesinden başladı.Demek ki daha toplamak istiyor.Güzel bir hisse.Biraz sabır ve doğru zamanlama ile kazandıracağı kesin
Pazartesi 3 bedelsiz veriyor fiyat 4 cıvarlarına gelecek hissede tık yok....Gıda hisseleri hareketli olmasına rağmen garip geldi primsiz olması başka hisse olsa tavan olurdu diye düşünüyorum.....ytd
Firma kurumsal olarak spk ya başvuru yapmış inşallah bir sonuç çıkar, çıkmasa bile bundan sonra ayağını denk alır bazı .erefsizler...
1998 yılından beri bir kere temettü vermezsen sonra tahtamda öyle yapıyorlar böyle yapıyorlar diye ağlarsın. Sen yönetim olarak üzerine düşeni yaptın mı da sana kurumsal yatırımcılar yatırım yapmadı. Çok samimiyetsiz bir girişim olarak görüyorum. Anlayış olarak yıllardır yatırımcı düşmanı bir profil çiz sonra benim tahtamda uygunsuz durumlar oluyor diye şikayet et. Temettünü ver bakalım böyle tahtan yol geçen hanı oluyor mu?
Samimiyetten uzak benim suçum yok manasında bir yaklaşım.
Senin suçun karını yatırımcı ile paylaşmamak.
Bu hisse gidecekti aslında bölūnme esnasında.Ben fazla yūklenince hop bilader dediler.O gūn bugūndūr de sūrūnūyor.Bende ucuza mal yok.
Birde işin kötū tarafı bunu alacağım diye yūzbinlerce lot Ralyh sattım.Ralyh ben satar satmaz yūzde elli yaptı.
İşin özeti şu ki tūm borsa pozisyoba göre hareket ediyor.Burdan satsam konfrut u anında 5 tl görūr.