yahu yüz kere yazdık arkadaş 700-800"yatırım tavsiyesi değildir"
Printable View
yahu yüz kere yazdık arkadaş 700-800"yatırım tavsiyesi değildir"
bende sizin gibi düşünüyorum..
atıyorum f/k sı 0.1, pd/dd 0.1 olsa ne olur. temettümü verecek veya bedelsizmi yapacak.
son 10 gündür olanları gördükten sonra bu hissede temel yada teknik analizin sökmeyeceğini herkes anlamıştır sanırım.
aşağı yukarı çalkalayıp dökebildiklerini döktükten sonra canları ne zaman isterse o zaman yürütecekler.
emeklilik fonları bile giremiyor demişsiniz ya bence başlarına geleceklerini bildiklerinden bilinçli bir şekilde girmiyorlar.
diyelimki x emeklilik fonu girdi, bastırdı parayı 500 milyon lot aldı. (ki bunu çok rahat yapabilirler.)
bu olaydan sonra yönetim kurulu toplanıp alttaki gibi bir gerekçeli karar alacaktır.
"xxx şantiyesinde çimentomuz kalmadığından dolayı %234 bedelli yapılması kararı alınmıştır, ortaklarımıza duyurulur"
fonu pes ettirene kadar buna benzer bir çok karar alırlar. yapmadıkları bir şeyde değil hani.
burası şirket sahipleri için istedikleri gibi at koşturdukları bir borsa. en iyisi hiç bulaşmamak.
Adamlar zararına satıyor deniyor da, açığa satış yapılıyorsa?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalan payları alan kişilerin aldığı payların toplamı kalan paylardan 103 bin lot fazla bu nasıl oluyor.