şahsıma karşı bu süreçte o kadar saldırı ve dalga geçme oldu ki,bırakında istediğim gibi yazayım. uzun süredir uyarıyorum ben görevimi yaptım
Printable View
markete gidiyorsun peynir zeytin sebze meyve deterjan sadece 2 poşet 200 tl tutuyor vay asgari ücretlinin haline...zeytin peynir ateş pahası sebze meyvede ...insanlar çok çok zor durumda herkes perişan....geçinemiyorlar gırtlağına kadar borca batmışlar....biz gene iyiyiz 3 kuruş mevduatımız var....
Ben de yuksek fiyatlari boykot etmek adina disarida bir sey yemez oldum.
Lokantada 1 dilim et fiyatina giderim kasaptan 1kg en iyisinden alirim tum aile kediler de dahil doyar diyorum.
Syg,
Dandik bir yerde oturup iki cay icsen en az 6 TL.
Yanina kucuk bir sey yesen tatli cinsinden 15TL den asagi cikamazsin.
Bu nedenle termosuma cayi doldurup parkta oturup icecegim nasilsa onumuz bahar.
Syg,
Adam İstanbul Osmanbeyde lokantasına 40 bin dolar kira veriyor sonra adama çorbayı 6.5TL yaptı diye kızıyorum. 40 bin dolar kira ne burası Abd `mi ? Hani Dolar alan haindi peki devlet dahil varlıklarına Dolar bazında fiyat belirleyenler ne oluyor ? Neyse bana ne ben yemem , gezmem , dolaşmam, Dolarcıların ne tüp geçidinden ne köprüsünden geçmem, bu Dolarcı hain ev sahiplerine ve onlara kira ödeyen diğer hainlere`de ! yardım ve yataklık etmemiş olurum, batarlarsa batsınlar vız gelir tırıs gider. Eee ! madem vatan millet Sakarya diye sallıyorsunuz alın size vatan millet Sakarya . Hadi bakalım bu eyleme ne diyeceksiniz GOYGOYCULAR ?