Selamlar,
Hayırlı olsun. Darısı başımıza
Benim de başvurum 4 Mart, e-devlet üstünden. İstanbul Bağcılar’da kişnemeye devam :evil:
Printable View
[QUOTE=callandor;6362632]Selamlar,
Hayırlı olsun. Darısı başımıza
Sağolun, evet darısı başınıza :)
Hayirlj olsun emekliler..
Bizde bekliyoruz 2 mart ve.3.mart e.devletten,aynılarını yaşıyoz orda burda derken emeklilik bolumunde imis vsvs
En çok sevindiğim dusuk oranla kredi vericekler sanırım...hayırlısı yaww.
Ben tebliğ mektubunda yazanları pek çözemedim, Aylık ve Ek Ödeme Toplam Tutarını yazmışlar, altında da Birikmiş Tutarı yazıyor, bu birikmiş tutar ne zamandan ne zamana birikmiş onu pek anlamadım.
Bir de "21.04.2023 tarihinden itibaren belirttiğiniz banka şubesine müracaatınız halinde aylık/gelir ve birikmiş tutarlar tarafınıza ödenecektir" yazıyor. Altta da "tebliğ mektubunuz elinize ulaştığı tarihten itibaren ilgili banka şubesine müracaatınız halinde Merkezi Ödeme kapsamında T.C. Kimlik numaranız ile sorgulama yapılarak tarafınıza ödenecektir" yazıyor. Hangisi doğru anlayamadım.
Selamlar hayırlı olsun. Sağlıkla harcamak kısmet olsun.
1.Sorunuzun cevabı şu olabilir:
Nisan 1 itibari ile emekli olacağınıza ve maaşınız tahsis numaranıza göre yaklaşık 20 Nisan civarında yatacağına göre...
Ve emekli maaşı da peşinen ödendiğinden, birikmiş tutar = yaklaşık 20 günlük emekli maaşınız olmalı. Bunu hesaplayarak kontrol edebilirsiniz.
2-Sorunuzun cevabı da şöyledir muhtemel:
Eğer yetişirse e-devlet üzerinden seçtiğini banka hesabına, yetişmezse bir Ziraat başta bir kamu bankası veya PTT şubelerinden ödeme alacaksınız.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum, bekleyen herkesin de bir an önce sonuçlanır umarım. Robota son baktığım zamanla maaş arasında bir kıyaslama yapmak gerekirse son zamanlarda maaş işini iyice karıştırdılar ama %8 kadar artış yönünde bir fark var diyebilirim.
Selamlar ve çok teşekkürler iyi dilekler için, herkes için kısmet olur umarım.
Yani bu durumda Mart ayı ile bir alakası yok, bazıları başvuru tarihinle sonuçlandığı tarih arasındaki fark falan dedi ama hiç mantıklı gelmemişti, 1 Nisan, 20 Nisan arası birikecek olan miktar olması bence de daha doğru.
Banka işi de ilginç yazdığım ve hesabım olan şube değil de, başka bir şube olarak yazıyor, neyse artık bayramdan önce veya sonra yatarsa bir şekilde haberim olur herhalde, mesaj mı gelir, diğer şubede ayrı hesap mı açılır göreceğiz. tekrardan teşekkürler :ok:
Ankara'da ilk gün (3 mart) başvuru yaptığı halde halen tahsis nosu çıkmayan var mı?