Birçok benzetme gördüm ama Ekşioğlu Hc sizinki biraz değişik 😊 ytd
Printable View
Birçok benzetme gördüm ama Ekşioğlu Hc sizinki biraz değişik 😊 ytd
Tam olarak sinirler uçlara kadar gelmedi. Evet biraz var ama normal derecede. Eski mevcut yok belki ondan olabilir ya da sote de bekleyenler olabilir. Bağırış, yakarışların eski halleri yok henüz. Ytd
Bağırışlar için mart ayını beklemek lazım gelir de, diğer tespitlerinize kısmen katılıyorum; endekse uymadı, endekse; koskoca dünya şirketi!.😏
Sıkıntının büyüğü orda, yarın endeks gevşer bizimki halay başı oluverir Allah korusun☹
Sermaye artırmasın mı ?
Ne oluyor, ne bitiyor bi açıklama yollamasın mı ?
Yönetemiyorlarsa, bıraksınlar yönetmeyelim mi😋
Al-sat tut değildir
Mart mı bilemiyorum.
Faizlerin global olarak normalleşmesi gerek ki insanlar birşeyler almaya yönlenebilsin! Ytd
BYD’nin Türkiye’de yatırım yapma kararı almış olmasını, hatta imzalar da atıldı bildiğim kadarıyla; ben şişe’nin toplam satışlarına pozitif yönde bir katkısı olacağını düşünüyorum. Ayrıca elektrikli araç piyasasının gelişmesi açısından da olumlu buluyorum.
Ama belli ki tahta yapıcı bizimle aynı fikirde değil🤔
Al-sat tut değildir.
İşe gitmemek için kaç lot gerekli?
100 bin lotumuz olsa işe gitmeyi bırakabilir miyiz?
1% temettü vermeye devam ederse 100 bin lot ile niyet bile çekilmez desene
S.a arkadaslar Şişecam'ın kurulduğu günden bugüne toplam yatirım bedeli sizce kaç milyar dolardır, önümüzdeki 5 yılda toplam 10 milyat dolar yatırım daha yapacağını hesap edersek şuanki 4.7 milyar dolar değeri ile yatırımlarının kaçta kaç fiyatında acaba?