Ekreme kafayı takmışlar,hani halkı kin nefrete sevk etmenin cezası büyüktü,neden iktidar kanadına ve onun yalakalarına yok,akşam bi kanalda izliyorum ekremin diploma olayını,spiker oturumu yönetirken yarın mutlaka bir soruşturma tekrar açarlar ekreme dedi,bu durumun sonucunu merak ediyorum,korkuları dağları aşmış,aynen nasrettin hocanın göle maya çalma işine döndü,yani çamur at izi kalsın,dün bizim hanım pazara gitti,bu söylenti halkın ağzında,aralarında bir topluluk konuşuyormuş imamoğlunn diplomasıda sahteymiş diye,bu örneklen yola çıkarsak pislik atma son sürat devam ediyor,guya pis işlerlen halktan destek bulma gayretindeler,nasıl bir iktidar bunlar,her söylemleri olay,yani zat diyorki yeni anayasada beni destekleyin bu olayı bitirelim demeye getiriyor,bir komşum vardı beni devamlı karakola ve savcılığa şikayet ediyordu,mecbur ifade vermeye gidiyordum,sadece ben değil tüm mahalleyide şikayet edermiş,bir gün emniyetin komiseri geldi evime,abi dedi sende bıktın bizde buna bir çare bulalım dedi,bende detayı anlattım,raporlayın bu işi adet haline getirdiği için ciddiye alınmaması için,deli raporu çıkartmayın sakın ha böyleleri için çok teklikeli silahtır dedim,olay bitti derken başkalarını kışkırtmaya başladı,kötüylen baş edilmek çok zordur,işte başımızdada öyle bir iktidar var ne yazıkki :notr: