-
Yaptigimiz, yapacagimiz her is meydandadir... Butun ilgili arkadaslara bilgilendirmeler yapildi, yapiliyor. Grup icinde olsun olmasin...
Rahatsiz olan bir tek sen varsin doktor...
Bak her seyi ortaya cikardik... Gk yi yapmiyorlardi yapmak zorunda kaldilar. Denetci raporlari ortada aldiklari cezalar yaptiklari katakulliler hepsi ortada... Biz bunlarin ortaya cikmasini istedik... Davalar actik suc duyurularinda bulunduk... Buradan da bir suru metin paylastik..
Evet gk icin hazirlandik davamizi kazandik ama maalesef hakim ortagin oy haklari cozuldu.
Ama yine de sirketi takip ediyoruz. Usulsuz, bizim aleyhimize bir sey oldugunda yine hukuki haklarimizi kullanmaktan sikayet mercilerini kullanmaktan cekinmeyiz...
Biz sirket adam gibi yonetilsin. Zaten degerini bulur diyoruz. Emin olun Turkiyenin en buyuk turizm surketi olur... Zaten gm zengini bir sirket bunlari degerlendirse yeter...
Memsanin komplesi bizim anca bir otelimiz eder degil mi doktor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
300 kişiden kaçınız GK ka katılıp o gün orda bulunacak YK dan hesap soracak!!! tutanaklara geçirtecek!!!
Ayın 15. ne kaldı
-
Hala OY HAKLARI çözüldü diyor!!!
Sen ve şirket diyor!!!
Resmi bi belge var mı!!!
Siz GK davası hala devam ederken KADÜK olmadı mı!!! Şirket GK ben yapayırım demedi mi!!! Olağan GK yapmak benim sorumluluğum demedi mi :) oturun oturdupunuz yere demedi mi :)
Yeme milleti burda!!!
-
Yav sana ne arkadas bizim genel kuruldan...
Al bir hisse sen gel... Cok seviyorsun ya ky yi...
Sabah aksam gece yaziyorsun ya... Biz de beceremiyormusuz madem...
Bir de zenginmissin bir lot al gir gk ya sor soracagini...
Bizim temsilcilerimiz gerekli seyleri zaten imkan bulunursa yapacaklar sen kafana takma bu kadar kendini parcalama doktor
-
GK yaptıracak hem de OLAĞANÜSTÜ diyip milleti sanırım ben gazladım... Millete o kadar masraf ettiren de bendim!!! Olagan GK dikekçesi de veren bendim!! SPK ilk GK şirkete verilen cezaları YK yükletin bunu gk maddesi yapın diye diye yırtınırken bunu bile beceremeyen bendim değil mi!!!
Şimdi sen oturacan ben GK katılacam!!!
Kıçıyla millet güler :) bu yazdıklarına...
-
Sen ne yalancisin ya...
Olagan gk dilekcesini paylas... Hadi yalanci...
Bizim dilekcemiz olaganustu dun de mahkemenin verdigi karari yazdim. Itiraz hakki da yok. Ki sirket 2-3 defa itiraz etti kaybetti. Neden sirket apar topar gk topladigini zannediyorsun...
Olaganmis... Utanmiyorsun da
-
Bizim hissenin %90 i piyasada degil... 400 kusur milyon hakim ortakta yani gundem maddelerini oylayabilecek...
Biz her seyi dusunuyoruz sen canini sıkma doktorum.
Bak bultenleri, kap haberlerini takip et...
Dunku bultende bizim fesih davasi icin ilac oldu. Bir de azinlik hakkimizi sorgulamissin. Be adam azinlik hakkimiz olmasa mahkeme davalarimizi kabul eder miydi???
Ne yapacagini sasirdin??? Sacmaliyorsun artik...
Bizim gk ya katilmamiz veya katilmamamiz seni ilgilendirmez... Olusumla hareket eden herkese de bilgilendirme yapilir... Sa na ne
-
Frecell, çapsız insanlarla , diyalog kurupta kendinizi neden yoruyorsunuz, kervan bizim, derdi başkalarını neden gerdi!