Martie 1 tl alti surunurse ruchanlari satamayiz.buhar olur.onemide yok benim icin .bence hepsini patron kullansin.benim ruchana ihtiyacim yok.elimdekiler yetiyor.hisse ne zaman 1 tl uzeri atar ruchanlar o zaman degerlenmeye baslar.y.t.d.
Printable View
Arkadaşlar sakin olun rahat olun zaten hepimiz aynı gemideyiz bugüne kadar burdaysak bugünde hep beraberiz demektir iyi bir hafta sonu geçirin bizdeki gerilim şirket sahibinde yok bırakın o düşünsün kaçtan alcak ne alcak nasıl alcak elbet bu kağıt iyi yerlere gelecektir. Pazartesi tavan yaparsa ben şaşırmam ama satan arkadaşların baya bi şaşıracağına emşni .😂😂
P.tesi hesapta Rüçhan olacak dendi,
A. Bu hisse hesapta ve bir bedeli olursa aracı kurum onay almadan ödeme yapar mı?
B. Bazı arkadaşlar önceden yorumlarında, hisse fiyatının bir TL. altında olması durumunda, Rüçhan ı almasakda, şu anki değerinden daha yüksek bir değerde açılış yapılacağı yönde hesaplar yapmışlar idi.
Yorumlarınız nedir?
rüçhanlara 1 kuruştan talep olursa satarsınız.aracı kurum sizden talep olmadan bedelliye katılımınızı yapmaz.
yalnız kağıt 1 tl üzerine gelirse rüçhanda fiyatı artar.
satılamayan bedelli tutarı rüçhan hakkı bitiminden 2 gün sonra birinci piyasada satışa sunulur.bu husus kapta açıklanıyor zaten
endişe edecek bir durum yok.patron bunları kullanır
Bence ruchanlari satmak icin acele etmeyin derim.zaten suandaki hisse fiyatina gore size hediye gibi birsey.usta olanlar ne demek istedigimi anladi.neden diyorum 15 gun herseye gebe en kötü buhar olur kullanamayiz.ben ona gore psikolojimi hazirladim.ama ya yukselirse .burasi borsa hersey olabilir.y.t.d
Benim aklima takilan soru. Bu ruchan bedeli 0 olursa alan olmazsa yani satamazsak elimizde kalirsa. Bedelliye katilmak ve para vermek zorundamiyiz. Yani ruchani satamadik elimizde kaldi. Bedelli icinde paramiz yok. Bu durumda ne olacak.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yav şimdi Rüçhan hesaplanamıyor diye kapta haber var Pazartesi günü herkesin hesabında Rüçhan olması gerekiyor sıfırın altında Rüçhan mı olurmuş SPK buna nasıl izin verdi hayretle izliyorum pazartesi ola hayrola dilemekten başka bir yolumuz yok
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.