Kacirdiklariniz olmus ustad...
Arac sportage
Adres ankara...
Admustafa kim oldugumu bulup ozelden yazarsaniz bravo diyecegim.ama once otele giris yapmaliyim😃😃😃😃
29-06-2019, 21:53
Webster
Alıntı:
Originally Posted by mask543
Konuyu değiştirmiş gibi olacağım, kusura bakmayın.
Hanım benim manuel octavia yı kullanamıyor. Bu ekonomik ortamda ikinci arabayı alıp ilave masraf da yapmak istemediğimden arabayı satışa çıkardım. Bir sene kullanıp satılacak micra, yaris vb. otomatik, benzinli hangi aracı önerirsiniz.
I20 veya peugeot 208 alin sikintisizdir
Seneye de ikisini cok rahat satarsiniz
Sakin corsaya girmeyin. Zarar ettirir...
Micra cok kucuk
Bagaj hacmi buyuk olsun diyorsaniz clio da olur. Bu ucu harici arac dusunmeyin derim...
29-06-2019, 21:53
Webster
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Arac uzmanlik alanimdir.
I20 veya peugeot 208 alin sikintisizdir
Seneye de ikisini cok rahat satarsiniz
Sakin corsaya girmeyin. Zarar ettirir...
Micra cok kucuk
Bagaj hacmi buyuk olsun diyorsaniz clio da olur. Bu ucu harici arac dusunmeyin derim...
Ben de aslinda galiriciyim syn admustafa😃😃😃
29-06-2019, 21:59
admustafa
Alıntı:
Hanım benim manuel octavia yı kullanamıyor. Bu ekonomik ortamda ikinci arabayı alıp ilave masraf da yapmak istemediğimden arabayı satışa çıkardım. Bir sene kullanıp satılacak micra, yaris vb. otomatik, benzinli hangi aracı önerirsiniz.
Japon düşünüyorsanız Mazda 2'de düşünebilirsiniz. 6 sene problemsiz kullandı eşim.
29-06-2019, 22:00
myfinans
Alıntı: