https://image.prntscr.com/image/DC4j...NCTb92iU5g.png
Printable View
Şeker galipin kurumu bilmeyen varsa
Borsadaki kumar hisselerinden biride bu maalesef arkadaşlar. 0,8 li fiyatlardan 2.XX li fiyatlara yükselişi olduğu gibi aynı hızda düşüşüde olasıdır. Öncelikle sorumuz şu olmalı bu tür kağıtlara neden bulaşırız ? Çünkü en hızlı ve en güzel paraları bu tip hisselerde kazanırsınız borsada zamana yaymak istemezsiniz. İnsanoğlu hep böyledir kendimde dahil olmak üzere. Bu tip bir hisseye giren insan riski emri verdiği andan itibaren almış demektir. Mutlak ve mutlak bir stop noktanızın olması gerekiyor yoksa çok üzülürsünüz. Parasının tamamını yatırmış arkadaşlar için senaryo kötü maalesef. Geride sermaye bırakanlar için maliyet düşürme fırsatları çıkış için çok güzel olacaktır. Bu adamlara prim vermek bizlerin elinde olan bir şey bunu hiçbir zaman unutmayın. Az ve öz kazanacağınız bir sürü hisse senedi var piyasada sadece biraz sabır gerekiyor. Bunlar adamı maalesef sabunsuz mikerler. Allah korkusu olmayan insanlardan merhamet beklenmez. Bu yazıyı paylaşmak istedim hiç bir art niyetim yok sadece durumu bilin istedim.
Alis ne kadar tabanda.. satış çokmu fazla..kapanisa ne olabilirki...y.td.
Maliye 1.62..zarar büyük...bekleyecez...ne yaparsa artık...
satış bitmiş olabilir mi...... ytd...
1.22 erken mi sattık ne
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
poff
Sent from my iPad using hisse.net