Kesinlıkle katılıyorum.. Şampiyonlukla ilgisi olamaz.. Şampiyonluk gelirse ekstrası olur.. Avrupa da verilen kararla alakalı durum..
Printable View
Bu işler böyle
6 tl iken birisi vardı hergün 1 tl olacak yazıyodu)))
Biri londrada brokerım masalı anlatıp yanlış bilgiler veriyordu, kolpacının en önde gideniydi,
Piyasa değeri de piyasa değeri diye tutturan bi kamil vardı, borsadan anlamıyordu, gerçi sözünün eri adammış, yanılırsam yazmam diyordu, yanıldı daha da yazmadı..,
Bu işler niye böyle dedim,
herkeste varsa bi hisse gidecekse de götürmüyorlar
Ne zaman ki kırkutup ürkütüp götürmeyeceklerini inandırırlarsa o zaman götürüyorlar..
Ta 6 da iken buralar belliydi. Lakin önce 22 ordan 8 ordan da 30 lar. Bu hareketlerde tahta bulunmak için çelik gibi irade olması ya da alıp yatması hiç ekranabakmaması normal bi insan evladının...
Buralara geleceğini öngörsem de ben de yoktu))) korkudan da elim varmadı
Çünkü aylardır
Global ve Qnb de ki ler muhtemelen yabancı ve de YK ve Merlly robotları yardımı ile, öyle bi piyasa bırsa yaptılar ki
Bu hisse hariç borsamızın %90 hisselerini lunaparka çevirdiler. Dönen dönme dolap, asansör, Heryerde alsat yapıyorlar. Bi gün düşen öbür gün çıkıyor, çıkan sonra düşüyor. Düzenli artan bi tahta yok nerdeyse...
Yani adamlar kimse onlar, parabaronları, kafalarına göre anlıycanız...
Bu arada konudan bağımsız, youtbe da tesadüf gördüm.
Bu futbol yorum analiz işinin bence bir numaraası Mehmet Demirkol dur. Güzel bir Fenerbahçe videosu. İzleyin bence Fenerbahçeliler.
https://youtu.be/RCR7cWN7K3c
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Mesele şu ne kadarlık bir tazminat söz konusu olabilir.. Şöyle 200 milyon usd olsa şuankı pıyasa değerinin yarısı eder..
Takım ıyı, üzerıne bırde sportif başarı gelirse buralar bıle makul gıbı geliyor..
şampiyonnnnnnnnn dan ayrılamadım bır turlu..
Sarı>ııııııııııııııııı..
Laciverttttttttt....
Şampiyonnnnnn.....
Fenerrr.....
Bu hareketi beklediğim için bugün zirve fiyattan FENER SATTIM.....Sabah açılışta 3.19 dan GS almıştım.....Neden stratejim FENER den GS a geçmekti......Çünkü bugün GS BJK ve Tspor un yavan olacağını tahmin ediyordum....!!!!Tabii ki at başı tavan FENER den gelecekti.....!!!!!
Elimde 1 lot Fener yok .Ama FENERBAHÇE tüm zamanların zirvesi olan 49 lara gidebilir......Tabii ki yanına GS,BJK ve TSPOR u da alarak.....!!!!
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.......!!!!!
merhaba, hissenin dolaşımdaki kağıtları toplu mu yoksa dağınık bir tablo mu gösteriyor? bilgi verebilecek arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler
Reis ben yeniden fenerlendım..
Elim olmuyor bu senetten.. Hıkaye farklı anlayacağın!!!!..
Bu defa aldıklarımı satmayı düşünmüyorum en fazla kar gıder,
ki ben bu fiyatların altını fiyatlayacağını düşünmesemde..
GS, Bjk nın nefesi yetmez yolda bırakabilir.. :kahkah:..
Daha once besıktas stadını ele gecıren bız Fenerbahcelıler şimdi borsayı ele gecırıyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=zXlj...PLteJ3Hx_bqF-6
Asıl onemlı hususu yazmayı unuttum
Yer:İnönü stadı
Maç:Bjk-Fenerbahçe
Bjk taraftarı neredesin delikanlı fener diye tezahürat yaparken 300 Fenerbahçeli stada giriş yapar Bjk taraftarı ise vali istifa tezahüratları yapar.