Kin, şeytanın kahkahasıdır.
hocam.. kalan 5 i de tamamlarız..
Printable View
sasa iyi performansı nedeniyle kenarda dinlenmede..
bmstl beklediğim bilanço gelmedi.. ama potansiyeli mevcut.. biraz bekleyeceğim..
yylgd kenarda bir süre..
ana kağıtlar:
mndrs alarko froto acsel devam.. froto poz artırdım..
yan kağıtlar:
huner karye odas bir miktar var .. konjektorel devam edeceğim bir süre..
baklacı 269,38 MWh
akça 461,96 MWh
aliağa 195,08 MWh
tosunlar 27,53 MWh
kojen ges 78,20 MWh
burda bilanço önem arzedecek..
Hayatıma heycan katmak için biraz trade başladım ben.. Kendimi bizimkilerde ki "taktak sedat" gibi hissetmeye başladım.
Bilanço sorası hacimli düşüş beni biraz tedirgin ettiği için acsel'den çıktım.BMSTL aldım. Bugün ki hacimsiz düşüşü korkutmuyor beni.
Tahtacı zar sallıyor .diğer kağıtlarda şansını deniyor galiba.
Menderes bizim menderes
Kmpur iş ve satış modeli hoşuma gitti. Arabala firmalarına ürün tedarikçisi olursa vay aman vay.
Birde robotik kol ,pres makineleri üretene olana ortak olacağım
İzlediklerim; Etiler,Metur
acsel de yatırım finansmanın satışları beni de ürküttü.. maliyet düşük kaldı orayı uzun vade small cap olarak taşıyorum..poltk e çok benziyor :)
bmstl 19 altına vermedi hiç.. oraya yakınsarsa ben de damlarım tekrar kağıda.. düşeş recep :)
kmpur beğeniyorum.. biraz lot kaldı ellerinde halka arzdan.. onları eritsinler ben de ordayım :)
robotik kol da hikaye üretir :) gesan kontrolmatik imas havası olur bence fiyatlamada :)
metur ilginç.. çok kişide hisse var.. kağıdın dibini sıyırıyorlar :) bakalım neler olacak..
etilerin temelini bilmiyorum ama 233 ema desteğinde.. tekniği göz kırpıyor :halay:
Etilerin doğru düzgün bir hikayesi yok ama şunlar oldu.. Büfecilikten çok fıstıkçı oldu. Fıstıkçı güzeli..
Yönetim değişti galiba. Gönüllü pay alım geldi
Uzun yıllar sonra bişi yapacakmış gibi kar geldi
Adıyaman da teşvik flnda aldı.
Enteresan şekilde çok hacim var oyuncu değişiyor galiba. Aynısını özerden plastikde yaşadım