80 milyon lirayi bosaltti Yapi Kredi'ye gecirdi.
Kapip biraz yukari cekmek icin tam firsati ama...
Printable View
80 milyon lirayi bosaltti Yapi Kredi'ye gecirdi.
Kapip biraz yukari cekmek icin tam firsati ama...
Gul gibi Akkizlarini birakip hisse artirdin ha. Muahahaha.
Neyse tutmadi bir atak beklentisi. Nemalanamadik.
http://share.matriksdata.com/Images/...1805285153.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1806564528.png
türkiyede iki tane gerçek bankacılık yapan banka var akbank ve garanti bankası. yapıkredi bankası ve iş bankası hırsız bir yönetimle sözde bankacılık adı altında gerçek karları gizleyen soyguncu sözde iki bankadır yazıklar olsun
El insaf, banka gecen sene en yuksek kari acikladi. Hem solo hem konsolide. Ilk ceyrek de ikinci. Anliyorum moralinizi bozuyor ama tepkiyi dogru yere verin. Kim bilir, belki herifler bilanco ile kipirdatmayi planliyordur.
O Is Yatirim diye gordugunde benim de satislarim var ama. Takasta gorulen 30 milyon lotta da. Secimden sonra satip ciktigimi soylemistim. Gunluk gorduklerin arbitraja oynayanlar. Butun araci kurumlar aynisini yapiyor. Bugun alir yarin verir, yarin alir aksama verir, vs. Amac dar marjlardan para kazanmak.
Hisseye siyasi baski kalkiyor diye cok fazla insan gelmis olabilir. Onlari dokmeye calisiyorlardir. Dokulen de dokulmustur artik herhalde oteki bankalar gittikce bu kipirdamayinca. Bir ihtimal bu olabilir, yani guzel bir bilancoyla zirvesini dener (bence bu degil, ama muneccim degilim, koyun-bacak).
Ha Is Bankasi baskiliyor diyorsun olabilir. Bilemiyorum, kurumsal sirketler boyle islerle ugrasmazlar. Baskiliyorlarsa da bu sonuca o AKD'de gordugun Is Yatirim islemleri uzerinden gidilemez. Mesela sen Is Yatirimda hesap acabiliyor musun? Acabiliyorsun. Parasi olan her yerde acip islem yapabiliyor.
gelsin bilançoda görelim güzeli veya çirkini. haklılığınız bilanço gelince anlaşılır..bana göre yapı kredi bankasında ve iş bankasında genel müdür düzeyinde hırsızlık iş bilmemezlik ve cahillik ve hatta ekmeğini yediği kapının sahibine ihanet ihtimali çok daha ağır basıyor. yönetimin art niyetinden süphedeyim. inşallah yanılırım.siyasi baskı nedeniyle bu devasa karlılık uçurumu gerçekleşiyorsa ozaman çıkıp kamu oyuna açıklama yapsın genel müdürler.ortada çok enterasan bir çelişkiler yumağı var. uluslar arası skandala yol açabilecek bir skandal da olabilir.şayet hükümetten kaynaklı ise TÜRKİYENİN BATIŞINI KİMSE ENGELLEYEMEZ.ALLAH böyle bir adaletsizlikten ve felaketten ülkemizi korusun.