eski zirvelerdeki eski cdslere de bi bakın derim şimdikinden biraz yukardalar.
Printable View
Sert bir yükseliş için diğer longların temizlenmesi lazım.Bu olmadan da yükseliş olur.
Diğer farkı 5 kasımda da -110 k iken %20 ralli yaptık..Ama şu pasta long lehine nasıl döner...Bence en güzeli UZLAŞMADIR.Çünk bu kadar SHORTu karla kapatması ancak uzlaşma ile olur.
VADE SONU KAPATSA VE ŞUBAT VADEYE taşımasa çok güzel olur...
İŞTE OZAMAN bence sert ralli olur.
https://i.hizliresim.com/oe08z0s.PNG
balkondonda konuşuruz damdan da bağırırız..accık daha zamana ihtiyaç var..önce şöyle bir toparlama yapalım..endex uzun vade düşüş trendi içindeyse ve bu yolun ortasında tepki yapmışsa şu hisse ya da bu hisse şu kadar tepki yaptı ben bildim vs. farkedermi..bence etmez..niye ..çünkü tepki yapmayan kağıt kalmadı..o zaman kağıt ismisi vermek boş..hakkaten boş..ben burda THYAO dan tutunda en dandik kağıtların analizini yapalım dediğimde herkes bir anda dağılıyor..neden..çünküsü var; kimse hiçbir kağıtta ileriyi göremiyor..anlık düşünüyor da o yüzden..işte sorun burda..olacak gerçi viop toptiriği bura :oleyo:
Trump ,( ınsıder )
yine kalbinden geçenleri kaleme dökmüş.
yalnız bu biraz suriyeyi ve ortadoğuyu biz dağıttık siz toplayın der gibi olmuş.Burada biz misafir ettik bizim cebimizden çıkan parayla bu misafirlik karşılandı hiç birşey olmamış gibi bu kadar çiğ konuşmak.
her petrol kuyusunun başında ABD bayrakları var nasıl olacak
Kanallar başlamış 2.parlatma dönemine bu kadar tesadüf yazılıp film çekilse bu kadar olmaz derdim.
Bakalım ilerde başrollerini Trump ın oynadığı WARNER BROS yapımı bir film çıkacak mı görürüz.:)
bu geçen son 2 ayda çoğu hisse %20-30 arasında tepmiş..isimisi farketmez..bu riski alanlar, özellikle 9300 lerden sonra kazandı..risk alınır mıydı..bence alınmazdı..kazananları tebrik etmek lazım..risk aldığı için ama..bildiği için değil..
hacimli hisselerden örnek verecem..TUPRS kabak gibi parlıyor..tekniği şeffaf..
hani bazen zorlanıyoruz acaba bist100 ün aşağıda yeri var mı..bu sefer farklı davranabilir mi..işte burda TUPRS gibi daha şeffaf kağıtlar imdadımıza yetişiyor