12+ üstüne birazdan tekrar atarak güzel bir gün kapanışı yapacaktır, agresif hareketler bunlar :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Printable View
12+ üstüne birazdan tekrar atarak güzel bir gün kapanışı yapacaktır, agresif hareketler bunlar :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Acamşah üstat yazmayınca kağıt hareket etmiyor sanki...
Sürekli yazmaya gerek yok. Hızlı çıkışı sindiriyor. Eskiden olsa çoktan aşağıya gelmişti ve hacim de yerlerde sürünüyordu. Şu anki hareketler, ben çıkacağım diyen bir hissenin hareketleri. Ben böyle algılıyorum. Haber gelecekse eğer , o haber gelene kadar hisse belki yine böyle arada zıplamalarla, belki yavaş ama sağlam çıkışlarla hareketini sürdürecektir. Rallideki hisselerin hareketlerinden gözlemlediğim sonuç bu. Datagate , Nurol, Karel, Kelebek, Kront ilk aklıma gelenler.
Sasa 2 yılı bitiyor ve 12 katını kutluyor:) 1 tl iken bakılmazken 2 yılda 12 katı iyi miş:)
BORSAMIZ ÇOK GARİP,,, KAÇ KİŞİYİ ZENGİN EDİYOR Kİ,,,
Merak ediyorum acaba 1 yilda ayakkabiya ne odediniz?
Hane olarak harcadigini ay ay kayıd eden titiz yada hafızası guclu arkadaslar cevaplandirirsa cok makbule gecer?
Bizim hane halkı sayısı 3. Ayakkabı için yılda ödenen para ortalama 1500 TL civarıdır Daha aşağı değildir . Daha geçen ay bir ayakkabıya 320 TL verdim. ama Derimod ayakkabıyı sadece kızım aldı onu da bir kaç kere. Son bir yıl içinde Derimod ayakkabı almadı hatırladığım kadarıyla. Kendisi ayakkabı canavarı. Ortalama ayda bir ayakkabı alıyor.
Gbpusd geçen yıl 1.20 - şu an 1,39 --- 1,40 üzeri roket,,, %15 1 e 100 kaldıraç %1500 kazanç,,, 1 e 15
eurusd gecen yıl 1,05 şu an 1.2240 1 e 100 kadıraç ile 1 e 15
piyasada çok 1 e 10 olmuş,,,,
havada bekleyen piyasa,,,,
bunun havasını görelim,,,
Endekse bak derimoda bak demekki borsa düşse bunun Allah belasını verecek yükselenlere bakınca nerdeyse çoğu tavana gidecekYTD