bilanconun aciklanmasiyla cakilmadigina sukrediyoruz. sizin dediginiz o vadeyi dusunemez olduk
Bilançoyla hareket olmadı deyip satanda olur onları dökmek isterler ki
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah utandirmasin kardes, almissin hayrini goresin. bizde guzel duygularla girmistik. 5-6ay durur cikariz zanni ile.lakin insan plan yaparmis KADER gulermis misali 13 aydir sermayeyi birak 20-25 bin zarar ile bekliyoruz.millet benim gibi gec gorup plansiz hesapsiz 3 - 3,4x lerden daldi.dalis o dalis. Allahtan paraya muhtac olmadim da bekliyorum. cok insan zararina satti. bence asil hareketlilik demin verdigim rakamlara geldiginde olacak milyon lotlar el degistirecek. buyuklerin umrunda mi. 2 -3 kademeyi gorunce jendi aralarinda top ceviriyorlar. sagolsun burada degerli 5-6 kardes - abimiz varda gunumuz geciyor.konusmaz yazmazsakta gun gecmiyor. burdan herkese tekrardan selamlar.
ayrica y.t.d 👌
hisse basi 0.44 kurus kar deniyor.bunu yorumlayacak biri varmi. bazilari bedelsiz diyor.
12.500.000 tl /100 *38/11.250.000=
0.44 kurus
nedir şimdi durum 0,44 muhabbeti :) tecrubeli abilerimiz ablalarımızdan acıklama bekliyoruz yorumlayacak bizi aydınlatabilecek var mı kimse.
10 bin lotu olan,440 TL alacak.
100 bin lotu olan,4.400 TL alacak,tabii verirse ,İzmirli adil abi