Yahu bir hastaneyi yönetemiyorsunuz ,, koca ülkeyi nasıl yöneteceksiniz diye sorar Millet
Printable View
Yahu bir hastaneyi yönetemiyorsunuz ,, koca ülkeyi nasıl yöneteceksiniz diye sorar Millet
Atatürk sağ olsaydı kınalı sopayla kovalardı hepinizi ,, partiyi ne hale çevirdiniz diye ,, Atatürk ilke ve inkılapları bir oku sonra git evet e mühürü bas
Sn Julyen 80 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı. Cumhuriyet döneminde yapılan ve para eden ne var ne yoksa çoğu da değerinin altında fiyatlarla satıldığı halde bu kadar tuttu. . Ha devletin bir çivisi bile artık kalmadı derseniz ona bir şey diyemem.
Hani yüz yerde yüzlerce defa söylendi ya , IMF nin 25 milyar dolar borcunu ödedik, duble yollar yaptık. Bunların toplamı 40 milyar dolar ediyor. 2.5 milyar dolar da Marmaray. 42.5 milyar dolar. Gerisi ne oldu ben bilmiyorum.
Atatürk sağ olsaydı Recep tayyip Erdoğan la efe oynardı efe ,,, Kılınçdaroğlunu ne yapardı daha önce yazmıştım :))
Hükümet koalisyonun enkazını temizlemiştir o parayla ,, bilmem hatırlar mısın 2000 yıllarından önce hastanelerini ,, ben tıp öğrencisiydim iyi bilirim ,,,
chp nin zihniyetini bu millet unutmaz affetmez ,,, bir gün sınıftayız anatomi dersi ,, başörtülü sınıf arkadaşlarımızı zorla sınıftan çıkardılar
Bu zihniyet Türk milletine bunu yaptı ,, kasten kötülük yaptı
CHP neden oy alamıyor ,, Milleti karşısına alıyor