Originally Posted by
sancaktar
[emoji846] sende kimsin? Beni ne kadar tanıyor yada hakkımda ne biliyorsun da böyle şeref yoksunu bir iftira atıyorsun?! Aslında seni muhatab almak bile sana ödül benim için,sen ona buna akıl tavsiye edebilecek karekterde olsaydın GÖZDE topiğinde hisse suni çıkarken ona buna gaz verip sonra hisse çakılınca murat ülker e ağza alınmayacak küfürler beddualar ederek salya sümük ağlamazdın,ben hisse pazarlıyorum öylemi? Elimde bir lot gözde hissesi olmadığı halde orada olacakları sezinleyip hisseye ÇAKMAYA BAŞLAMADAN iki gün önce o topikteki insanları uyarma adına iki uzun yazı yazdım mktkm da aynı kurumların yaptıklarını anlattım dikkatli olun heran paylayabilir dedim hatta sayın cefaks ustadan mktkm ın ocak ve şubat takaslarına hareketlerine bakıp incelerse gözdede aynı seneryonum oynandığını göreceğini yazdım! Sense o aralar o topikte gelgeç çığırtkanlığı yapıyordun hisse hakkında olumsuz yazanlara içi boş giderler yaparak yatırımfinansa PEÇETE tutuyordun! Bunları yazmak istemezdim ama belki biraz utanman vardır da yüzün kızarır umuduyla yazmak istedim, şimdi sen kuş kadar beyninle insanları karalayacağına aynaya bak bakalım ne göreceksin!!
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!