Sineğin yağını çıkarma zihniyetinde olan patron, göz göre göre şirketini batıracak değil yaa.. Vardır bir hesapları... ya da karın ağrıları.
Printable View
Sineğin yağını çıkarma zihniyetinde olan patron, göz göre göre şirketini batıracak değil yaa.. Vardır bir hesapları... ya da karın ağrıları.
200 gündür karanlık odada vererek cıkıyorsun yahu adi insan nasıl denk getiriyorsun gecen güde yazdım yazı tura atsan yüzde elli şansın var yüzde 99 dokuz eksi altta nasıl kapatmayı beceriyorsun o cocugu yazda bilelem hergün en düşük kapanışı nasıl beceriyorsun allahsızlar caldıklarınız cırptıklarını zehir olsun kul hakkı olsun bu mubarek günler hatırına allahım b...vesin ytd.
geriye dönük günlük işlem hacmi ortalamaları bakın hergün ortalamanın en az 5 veya 10 kademe altında kapanış yapıyor şu an böyle yapa yapa endeksin eskiye göre 90 bin kende pldugu fiatlarda endeks olmuş 160 000 bin bu adi 2.500 şeytanın dölleri adiler hisseyi pula cevirdiniz hic bir haberi fiatlamayacak kadar en rezil hisse olmuş. defalarca başak hanımla görüştüm hep aynı nakarat böyle insanlar olamaz tamamen yatırımcıları soymakla ilgileniyorlar benden aldıkları haram olsun ytd cok sinirlendim agır yazmak istemezdim ama hergün aynı oyun sabah sat akşam en düşük fiattan al garantilidir
Yine akşam al sabah satcilar kazandi
Gün boyu yukarılarda gezerken kapanışa doğru şaşırtmadı
iyi günler arkadaşlar 1.5 saat önce haber geliyor zorlu enerjiye avrupa birliginden 14 milyon euro destek 4 milyon euroda hibe bu şarj istasyonları ile ilgili dünyaya kendini kabul ettirmiş ama türkiyede saygı görmeyen itibarsızlaştırılmış tallllllllllllllllllep görmeyen bir şirketle karşı karşıyayız acaba kabahat kimde bu kadar onlarca iyi habere tepkivermeyen bizlerdemi yoksa şirketi baskılayanlardamı arkadaş ne kadar cıkmıyor desekde bu kadar iyi haberler oyucuların bogazında kalıp bir gün degil haftalarca tavan yapsa hakkıdır sabredelim ytd.