Çöp bildiğin çöp ama bizim ky hakediyor aldıkça düşüyor yine alıyor akıllanmaz bu insanlar
Printable View
Çöp bildiğin çöp ama bizim ky hakediyor aldıkça düşüyor yine alıyor akıllanmaz bu insanlar
Yahu niye almasınlar... 3.75 maliyet.. 2 TL.den alsam maliyeti 2.80 'ne indireceğim... Halka arz gerçekleştiğinde 2.80 ni görürse satacağım belki.. Yani insanlar maliyet düşürmek için alıyorlar .. Bu vicdansız şirket yatırımcısını öldürdü bitirdi... Şimdi de işi metro cambazı galibe havale etti... İşin içinde metro var şimdi .. Vezirde eder , rezilde eder artık. Cuma haber patlatmışlar bu hafta düşükten satmazlar gibi... Şöyle 2 TL. Falan çekselerde biraz daha maliyet düşürsek... Çaresizce işlemler yapılıyor anlıyacağın.. Ne yapsın Vertu yatırımcısı 5 TL. Üzerinden bile alan var bu hisseyi .. Mecburen maliyet düşürüyor ...
Maliyet düşürmek şuna benzer.pitbul kolunu kapmış bırakmıyor.sen olsun daha ölmedim şu bacağımıda ısırsın sonrada ölmedim daha boğazımı bakalım ısıracak mı.ısırdı mı zaten iş bitmiş olacak.tecrübeyle sabit ki aldığın hisse düşüyorsa kol kesmek daha mantıklıdır maliyet düşürmek adamların eköeğine yağ sürmek zararı daha da büyütmekten başka bir işe yaramaz.tabi herkes hür iradesiyle hareket etmekte serbesttir.
Ne güzel yorumlar.Evet sen maliyet düşürmek istedikçe de daha da aşağı baskılıyor değilmi!??? nedir acaba bunun derdi?Tüm bu soruların yanıtını eski yazılarımda yazmıştım! Ksaca son 2,64-2,50 yüklü satışlarında piyasaya 450-500 bin lot itelediler! Bu malları aşağıdan al ma dan istediğimiz seviye ye çekmezlerrr! 2 ihtimal yazdım!1. düşük fiyattan mal bekliyor dökülmelerini 2016 1 eylül olduğu gibi yazdım!2 senaryo 2,25 idi fiyat tepki gelebilir yazdım 2,44 e kadar tepki verdi!Ne yaptık 2,40 dan 2,43 dahil sattık 2,35 -2,30 yerine koyduk!Koymaz olaydık.Satıcı gelmedi Gelmeyince ne derler biliyotrmusunuz senmisin vermeyen al sana! Ertesi gün 2,25 kapamış hisse de 2,33 cılız yükselişde 2,33-2,32 mal sattım ve 2,29 -2,25 yerine koydum koymaz olaydım!Son gün cuma 2,23-2,20 verdim 2,18 zar zor aldım! Hala alım şansı veriyordu!Asıl cuma kapanış sonu cafein arzı ile ilgili bilgi düştü.Ama asıl soru!Cuma garanti ve iş yatırım dan garanti(40 bin lot is yatırım) 37 bin lot mal verdiler!!!Haberleri bilmelerine rağmen bana göre! Asıl hedeflenen ne!!!??? Yazdım hep buraya! En azından örnektir bu yazdığım 2,50 ye çektiğinde bıkkın satıcının malını alabilmeyedir bu süründürme taktiği! Ancak malı alamaz ise pek birşey beklemiyorum ben şahsım adına yukarı hedef olarak! Tam cambazlığa döndü iş! son büyük satışlarında yüklü alanları dökmeden rahat yok bize durum budur kısaca! Bu arada 2,64-2,50 seviyelerinden maliyet düşürün diyen şahıs!Bunun vebali kimin boynunda!?Bu arada ben mal topluyorum olumsuz yazıyosssun diyen ve bana şahsıma git kumda oyna diyen egosunu kompleksli ve olmayan psikolojisini tatmin eden zavallı ezik şahıs topladınmı malını! Tecrübe ile başa çıkamazsınız! Nokta.
Ytd.Değildir.
Trader para kaybeden traderlar adamlar beceriksiz trader ları güzelce soyuyorlar gelelim küçük yatırımcı şehir efsanesine borsada 50 bin lira üstü kaç yatırımcı altı kaç yatırımcı var zaman zaman piyasa aktörlerince telafuz ediliyor ülke nüfuzumuza göre çok mütevazı sayılar maalesef derinlik az öyle olunca birkaç milyon dolarla bu gibi hisselerde operasyon gerçekleşebilir bu hisse için yorumları yazdık yazmaya devam edeceğiz Sayın Mobıussoros ta ikaz edecektir onun gibi sat al belli birikimi olmayanlar için intihardır burada okuyup mucizeler beklememek lazım aracı kurumlarınızdaki profesyonel lerden destek alın.İyi akşamlar.
Sayın emekli benim derdim tasam sat al yapın değil illa elbet!Meramım olumlu yazıp adamın ekmeğine yağ sürmeyin!( Ne kadar diplerden alıcı gelmez ise yukarı döndürme olasılıkları artar!!!!)Bir zamanlar bu adamlar ile birlikte iş yapmış biri olarak tecrübe ve birikimlerimi yazıyorum.Saygılar.
Ytd.Değildir.
Sizi çok iyi anladım ben acemice maliyet düşüreyim diye sat al yapacaklara hatırlatma yaptım bu tecrübe Bilgi gerektirir herkes yapamaz para kaybeder size özenir sizin gibi olmayanlar sonucu acı olur.Sizi takdir ediyorum göstere göstere ancak hatırlatırım karşı taraf kaç adım önde bilmiyoruz hamla üstünlükleri onlarda.Sayın Hayek temel analizlerle konu açıyor enteresan bir hisse bakalım ne olucak hayırlısı İnşaAllah.Bol kazançlar.
Kesinlikle haklısınız sizi gayet iyi anladım bende.Benim yapmaya çalıştığımı kimse yapmasın elbette!Ben maliyetlerimi aşağı çekmişim adam tutar yukarı alır bende alabilirim o maliyet kaybına tahammülüm var maliyetlerim aşağıda olduğuna.Burada önemli olan adamların ne yapmak istediğini çözebilmekte!Sayın emekli mart 2017 den buyana 1.500 000 bin lot piyassaya mal gitti bu dolaşımdaki patron satışlarından!Birde sizin maliyet olan 5-5,50 den aşağı gelişte 500 bin lot!Hesabını yapın bunları dökmeden 3 üstü zor! Saygılar.
Ytd.Değildir.