Ordan takip etmek daha iyi olcak teşekkür ederim [emoji106]ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ordan takip etmek daha iyi olcak teşekkür ederim [emoji106]ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap %100 güncel olamaz, o bildirimler geçmiş ayın yani 1 ay öncesinin işlemlerinin bildirimleri.
Ama Tefas'ta daire şeklinde gösterilen dağılım oranları güncel gibi duruyor, fakat onların da içeriği belli değil .Mesela ACC'nin türev oranı hergün değişiyor Tefastaki dairede.
Dipte birşeyler arıyorum karşıma hep bankalar ve bist30 çıkıyor, dahada dibe gidecek halleri yok bence.Ama çokta hantal kaldılar.
Teknoloji fonlarına bakıyorum zirvenin de zirvesindeler, daha da giderlermi belli değil.
Bir yandanda mevduatın yıllık net %5 getiri cazibesi var, :)şeytan uzun süreli bağla net %5''ten bunu da bulamayan sonra diyor.:)
Kap a girdiğimde dediğiniz gibi güncel bilgilere ulaşamadım mesela AFT fonu için bunları takip edebilsek daha doğru bir fon stratejisi uygulanabilir ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuzum eib kac acaba :)
Saygilar
İnternet al satına kapalı, elde para varsa alınabilir.
Yani,
Brüt takas uygulanan hisse senetlerinde işlemler sadece müşteri temsilciniz aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.
Alacağınız tutar kadar nakit paranızın işlem anında hesabınızda olması gerekmektedir.
Brüt Takas uygulamasına konu olan hisse senetlerinde;
GÜNLÜK ALIM SATIM YAPILAMAZ.
Beklenen bu yolla haretliliğin önlenmesi.
Bunların 3 ay süreceği dikkate alınırsa spekülatif hareketler önlenecek diye umulur.
Ama bu hisselerin fanları var bakalım ne yapacaklar.