Originally Posted by
O'Sullivan
Yıllardır tahtacı ya buradan saydırır dururum. Yeni farkına vardığım bir durum var ki, burada tahtacı yok.. (BANA GÖRE) Esasen var ama tahtacının sahibi yönetim! Yönetim adına çalışıyor.. Spek şirketin paralı uşağı!!! Para için haysiyetini bir kenara bırakan hırsızın teki...
Yoksa bunlardan habersiz bu tahtada cirit atamaz. Kap ların atılış zamanları, saatleri, günleri hepsi hesaplı. Arsa satışı haberi, Vazgeçtik haberi, sonra tekrar sattık (muhtemel yine vazgeçtik ce eee) haberi endekse göre veriliyor, verilecek...Hatta ve hatta burada yazan uzun .....nickli vatandaşta bu şirket çalışanı. Daha önce öylesine yazmıştım lakin gerçeklik payı oldukça yüksek. Çünkü buradan başka yerde yazısı yok, 10+ yıldır. Geçen mart 2021 de ben bunu yazdıktan sonra açığa çıktığını anladı ve birkaç başlık altında daha yazmaya başlamıştı. Zaten ondan sonra buradan kayboldu. Suçlu spek mı pek değil... Tahtaya derinlemesine bakabilen yönetimi görür!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...