Böyle terbiyesizlik olmaz olsun. Şuradan şuraya düştüm, bir tepki vereyim yok. Zaten yabancı da satmaya başlamış.
Bundan bir cacık olmayacağı düşünülüyor ki almaya cesaret eden de yok.
Printable View
Böyle terbiyesizlik olmaz olsun. Şuradan şuraya düştüm, bir tepki vereyim yok. Zaten yabancı da satmaya başlamış.
Bundan bir cacık olmayacağı düşünülüyor ki almaya cesaret eden de yok.
4-5 dönem peşpeşe iyi bilanço açıklayıp bi şirket düşemez arkadaş. nasıl birşey bu. alanlar 2-3 kademe alta yeniden satıyor. sanki hacim düşükken fiyatı çekebildiğimiz yere kadar aşağı çekelim der gibi.
arkadaşlar bakın söylüyorum ; mail atın telefon edin. rahatsız edin şirketi.
ben ara sıra arıyorum, siz de arayın. niye böyle diyin.
bilanço mu yalan, şirket mi yalan. böyle bir şey yok. tek aklıma gelen dövizin karı törpülemesi durumu. kapanış kuru 3,95 idi. şu an 4,45. dolar %13 yukarıda 3 milyon zarar yazdırır.
€ 4,87-5,27 %8 de eurodan zarar 3 milyonda ordan zarar eder sana 6 milyon zarar çeyreklik bazda.
bu son çeyrekteki euro artışıyla şimdiki aynı fakat dolar 16 kuruş artarken bu çeyrek 50 kuruş arttmış. yani 2 milyon ekstra düşmesi lazım
sonuç olarak işlerimiz aynı olursa bu çeyrek bu kurlarla 2-5 milyon falan kar gelse 6 aylıkta 7-8 milyon kar gelir ki
o bile kötü değil.
Şirket 1 milyon lot daha geri alım yapabilir ancak bu şekilde bu kağıdın düşüşü durur herhalde bu kadar iyi bilançoya bu kadar kötü fiyat anlaşılmaz bir durum. Herhalde yabancı satışının bitmesi gerekiyor anlamadım gitti. Bir tepki vermez mi nasıl bir durum çözemedim
birde tersini düşünelim ya döviz düşerse o zaman şenlik olması lazım. ama bunun hiç bir şey umurunda değil. gözü toprağa bakıyor sadece. Allah c.c sonumuzu hayır etsin.
Bitti diyor ama yeniden 1 milyon için Yönetim kurulu kararı alabilirler. Spk mevzuatı % 10 kadar izin veriyor.
Bu çeyrekte bile kar açıklar ayrıca yıl sonuna kadar kur bu kadar hızlı artmazsa bu çeyrek ki kaybı diğer çeyreklerde fazlasıyla telafi eder. Patron bu kağıdı bir daha bu kdar ucuz bulamaz. Şirketi arayıp geri alım için zorlamak lazım
Hacim düşük ise aldıkları 3.5 milyonu satmak/pazarlamak için aracı kurumlar şirketi arıyorlarmış versinler o zaman. Mal zaten aylardır toplandı Oyak ve Yapı kredi takaslarına bakın ayrıca Tebde aldı. Sadece tahtayı trade edecek birileri lazım onuda bulsunlar bir x-zahmet