Olacak34 hadi kardeşim güzel bir haber ver
Printable View
Olacak34 hadi kardeşim güzel bir haber ver
Olacak34 gerçekten koşturuyor bu işin peşinden. Allah razı olsun. Hoş arada atarlanıyor 😂😂 o da hakkıdır ne yapalım
olacak 34 ,aslan 54 yokmu havadis biriniz ali bey diğeriniz spk avukat sanırım başka bahara kaldı beklentiler.tek umudumuz a.b.o..
Batıya bakıyorum İstanbu doğuya bakıyorum Sakarya çıkış yolu yok gibi sıkıştım kaldım ben ne yana gideyim..:28:
Valla ben hâla avukattan haber bekliyorum. Ne yapabiliriz diye. Fakat avukat donmeden once cbs hakkinda arastirma yapip donecegim demisti 1 hafta 10 gunu bulabilir. Bu arada sanirim birileri avukata para ve elinizdeki kagidi kimseye virman yapmayin demisti. Avukat tanidik spk avukatlatindan sadece yol gosterecek ve para felan vermeyecegiz. Hisse virmanina gelince kesinlikle kimseye oyle bir şey yapmayin. Kagidiniz elinizde iken de hak arayabilirsiniz kimselere bir sey vermeyin.
Arkadaşlar merhaba
Ali eşref çavuşoğlu ile görüşme yaptım.
Nisan mayıs ayı itibari ile gerekli genel kurul ve sermaye düzeltmeleri yapılacağını borsa başvurusu yapılacak dedi.
sizden rica ediyorum bekleyip görelim
Gereken yapılmaz ise hep birlikte olacaz basını çağırıp spk ya gidip tepkimizi koyacağız. Birleşip gerekirse fabrika önünde de eylem yaparız.
Kimse bir birini kırmasın menfi bir durum olursa birlikte olup tepkimizi koyacağız yan yana geldinmi herkes bir birinin yüzüne bakabilsin
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.