Sesizlik iyidir hele bu aralar daha iyi beklemeye devam
Hayırlı kazançlar olsun inşallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sesizlik iyidir hele bu aralar daha iyi beklemeye devam
Hayırlı kazançlar olsun inşallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sessiz sessiz toplamaya devam ediyorum. Patron satışı iyi baskıladı hisseyi, umarım patlaması güzel olur
Her gün yeni sazanlar geliyordur oltaya:))
Sessiz ortaklarımın bayramını kutlarım.
Bir Bayramı daha idrak ediyoruz.
Hissede de topikte de hareket yok.
Vardır bunda da bir hayır :)
BRYAT iştirak ve döviz zengini bir firma , özsermayesi agresif büyüyen yaklaşık 3.5 milyar tl olan bryat ödenmişi 28 mil kalmış ...
- İŞTİRAKLER -
Borçelik Çelik Sanayii Ticaret A.Ş.--------------------------------------------------->15,3 %
Borusan Araç Pazarlama Ticaret Limited Şirketi-------------------------------------->9,5 %
Borusan Elektronik Ticaret İletişim ve Bilgi Hizmetleri A.Ş. ----------------------> 18,17 %
Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.----------------------> 18,07 %
Borusan Makina ve Güç Sistemleri Sanayi ve Tic.A.Ş. ----------------------------->18,8 %
Borusan Mannesmann Boru Yatırım Holding A.Ş--------------------------------------->12,36 %
Borusan Oto Servis ve Ticaret A.Ş.------------------------------------------------------>20 %
Borusan Otomotiv İthalat Dağıtım A.Ş.-------------------------------------------------->26 %
Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş.-------------------------------------------->26 %
Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Tc.A.Ş.----------------------------------------->26 %
Borusan Tedarik Zinciri Çözümleri ve Taşımacılık A.Ş.------------------------------------>18,07 %
Borusan Teknolojik Yatırımlar Holding A.Ş.------------------------------------------------->15,21 %
Supsan Motor Supapları Sanayi ve Ticaret A.Ş.-------------------------------------------->10,02 %
ilk çeyrekte 56 mil kar açıklayan bryat dövizin yukarı hamlelerinden ciddi kur farkı da yazmaktadır. hisselerini 3 tl den beri toplayan patron %92 seviyesine uşlaşmış...
Patron topluyor ama niye hareket yok?