Yüzde 135 rasyo 2022 temettü ödenmesi için seneye ne olur bilinmez tebliğde açık belirtmiş kamu tarafı.
Printable View
Yüzde 135 rasyo 2022 temettü ödenmesi için seneye ne olur bilinmez tebliğde açık belirtmiş kamu tarafı.
Ucuz olduğunu düşünen bir fon ilk salvosunu yaptı, bakalım ne kadar büyük bir fon...
Kapanışa bakıyorum. Günün en düşük seviyesinde kapatırsa kötü bir pin bar bırakmış olacak.
Bakalım biraz buralarda taban yapsın. Ufak ufak toplanabilir.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahmin ettiğim gibi oldu. Yeni alım düşünenlerin temkinli ve alacaksa da parçalı alması lazım. Toplu alım tehlikeli gibi. Nerede duracak görmek lazım. Ytd
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 6.71 - 6.72 den biraz avuçlasam diye düşündüm, halbuki aklımda 6.3* seviyesine kadar beklemek vardı. Bir baktım 6.9* olmuş, nasip değilmiş dedim. 6.71 tekrar gelince var bunda bi numara dedim atlamadım, akşam 6.63 kapatmış. Sabun köpüğü gibi. Destek görmeden almak gaza gelmemek şart. Hele bugün gösterdi ki bu kağıtta numara bitmiyor. Çok çok zor bir kağıt.
Hala 20 günlük ortalama üstünde tutunamadı, 6.14 altında kapattı, hedef 5.8* ler olabilir mi?
Gelirse ucuza tencerenin dibininden sıyırmak için beklemedeyim.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
valla hersey artık mümkün indirsede kaldırsa da alıcı yok, insanların güveni kalmadı bunlara karşı. Hissede olanlara da kan kusturdular. Ünlü ne zaman al dese böyle oluyor. Ben yapı kredinin raporunu okuyunca hsselerimi satacaktım ama ceo nun konusması beni yanılttı. saglık olsun yapacak bişey yok.
1. çeyrekte kaderimiz belli olacak.