Ne zaman artik sonsuza kadar bu dolar dusecek algisi yaratirlar o zaman sessiz sakin dolara girilir..
Millet hucum ederken degil.
Syg,
Printable View
Ne zaman artik sonsuza kadar bu dolar dusecek algisi yaratirlar o zaman sessiz sakin dolara girilir..
Millet hucum ederken degil.
Syg,
3.00 TL altini gostermeden durmazlar bunlar bence.
Syg,
1.80 den 3.94 e cikan dolarin bu cikisinin en az yarisini vermesi gerekir..
Bu da 2.80-2.90 araligi eder.
Olmasi gereken yer burasidir ama bu bizim icin hayirli degildir.
O ayri konudur.
3.50 altidan itibaren bize zarar verir bu dusuk kur.
Isletmelerimiz zorlanir, ihracaat yapanlar feryat ederler.
Syg,
dolar düşüyor da euro da pek hareket yok..
ayrıca dolar bile düşmesi gerektiği kadar düşmüyor..
tansiyon yüksek..
ihracatımızı ağırlıklı euro ile yapıyoruz..
ithalatımızı ağırlıklı dolar ile yapıyoruz..
usd cinsindinden kredi kullanıyoruz çoğunlukla
düşünsenize enerjiyi nası alıyoruz euro ile mi dolar ile mi
o yüzden doların düşmesi, paritenin artması her zaman bizim işimize yarar.. tabiki 3 liranın altından bahsetmiyorum ama
dolar 3,15 olsa euro da 3,60 filan olsa müthiş olmaz mı :)
%5,75 faiz veriyoruz eurobonda ...
syg,
odeabank sinema bileti kampanyasını bitirmiş.
BILGILENDIRME: Degerli musterimiz, Oksijen Hesap musterilerimize sundugumuz ucretsiz sinema bileti kampanyasi 9 Eylul 2017 itibari ile sona erecektir. Agustos ayina ait kazandiginiz kodlariniz 30 Eylul 2017 tarihine kadar gecerlidir. Ekim ayi itibariyle, bankanin belirledigi kosullari saglamaniz durumunda, kodlarinizi oksijenkampanya.com uzerinden TEMA Vakfi'na bagis olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Odea Bank A.S. Mersis: 0634042197300010 B002
Akbank 14
Finansbank 14.25
Vakıfbank 13.5
Halkbank 14.5
Odea 14
Teb 13.95
8 eylül antalya şube
Sayın Dudu,
İş Bankası sitesinden alıntıyı aktarıyorum;
Link: http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel.../eurobond.aspx
"İş Bankası'nda Eurobond
• Mesai günlerinde 11.00-17:30 saatleri arasında Şubelerimiz, Internet Şubemiz, 0 850 724 0 724 (5.2.2.7) numaralı Telefon Şubemizden ve Bankamatikler aracılığı ile işlem masrafı ve saklama komisyonu ödemeden Eurobond alım satım işlemi yapabilirsiniz.
• Mevcut kıymetlerinizi vadesinden önce satmak istediğiniz takdirde, gün içerisinde ilan edilen alış fiyatlarımızla kıymetinizi kolayca nakde çevirebilirsiniz.
• Kupon ve anapara ödemeleri, Vadesiz Döviz Tevdiat hesabınıza ilgili döviz cinsinden otomatik olarak yatırılmaktadır.
• Satış ve alış fiyatları, piyasalardaki gelişmeler ve fiyat hareketleri paralelinde her gün TSİ 11:00 de belirlenmekte ve gün içinde gerektiğinde fiyatlarda değişiklik yapılabilmektedir."
Vakifbank 200k 32 gun 14.10 oranla temdit.edildi
3,3998 e sabah değdi ve yükseldi.. Yalnız bloomberght te BIST için en düşük hedef 115,000 denildi. Eğer 115,000 endeks olur ise
USD 3,31 TL dir...
Ama ben en fazla 112,000 endeks ve 3,36 TRY/USD diye tahminde bulunmak istiyorum...
Bence en büyük usd da en büyük referans kaynağı pazartesi sabah ki büyüme verisi...
Dolarda 3.34 öngörüm devam ediyor. 3.34 kırılırsa kısa zamanda panikle 3.23 görülebilir.
sıkı bir mevduatçı olarak doların 3.40 altında tutatabileceğini pek sanmıyorum.açıkçası biraz panikte olmuyor değilim.fırtına öncesi sessizlik gibi sanki her an 3.70-80 lere bir harekette yapabilir.
Cikis trendinde iken 4.5 5 6 hatta 7 seviyeleri havalarda ucusuyordu.
Her gun forumda 40-50 kisi vardi.
Ne gunlerde be :)
Syg,
Oran paylasmaya devam lutfen.
Crash tum hiziyla yolda.
Syg,
Paranin dini, imani, vicdani olmaz derler.
Nerede kari gorur oraya girer.
Kominist Cin onyillardir ne kadar yabanci sermaye cekiyor?
Hem de FDI sicak para da degil sadece.
Syg,
bu ay oldukça önemli olayların ayı.
yakından uzağa
-IRMA hurricane, bakalım tahribatı abd ekonomisi üzerinde ciddi etkisi olacak mı?
-tcmb faiz toplantısı, bırakın aynı kalmasını, sürpriz bir yukarı artış olabilir mi? usd bu seviyelerde olmasaydı, 3,60 larda olsaydı kesin artırırdı.
-k.ırak referandumu, referandum öncesinde provakatif eylemler olma ihtimali var.
-almanya seçimleri, merkel ile devam edecekler. akabinde rte arayıp kutlar mı? ilişkilerin seyri kısa vadede ortaya çıkar.
-istanbulda bitmeyen metrolar, bunu uydurdum ama okullar açılıyor ve hala üsküdar-çekmeköy bitmedi, akp 2019 da topbaş ile devam ederse kesin kaybedecek.
-kkore, eylül ayında bir deneme daha yapar mı?
başka varsa ekleyin lütfen
http://www.bloomberght.com/haberler/...-deger-kazandi
3.94 - 3,39
ben %14 hesaplıyorum
ciner grubu da ne yap(z)acağını şaşırdı..
ben 15 TL ye kestiriyorum.
Ben 2 yildir 30 a kestiriyordum yikama ve masaj da dahil.
Baktim adam zam yapamiyor, gonullu olarak 40 TL al benden bundan sonra dedim.
Kucuk esnafin durumu iyi degil.
Syg,
berber salonuna döndü.
pembe domatiz ne kadar?
Ama esnaf firsatini bulsa affetmez tabii.
Acimamak lazim esasinda.
Syg,
Ben mi yaslandim yemeklerin tadi mi degisti anlamadim gitti.
Nerde o cocuklugumda yedigimi domatisin tadi lezzeti?
Yoksa hepsi gdolu mu bunlarin?
Suni gubre mi kullaniyorlar?
Syg,
En son organik domtesleri şenerşen sattı
Grande cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benjamin de mevduat a uygulanan stopaj %18 mi bilgisi olan yazarsa sevinirim TL ile neden aynı değil
Grande cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.