Çok hızlı taban oldu . Kısa günün zarari
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çok hızlı taban oldu . Kısa günün zarari
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi topladı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
zararla sattım taban diye
ne olursa olsun çıkış yapmak istediklerine göre farklı senaryolar mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum ..
rusya gibi , devasa ambargolar altındaki bir ülke , farklı bir pazarda bu kadar büyük bir bankayı neden satar ?
aklıma gelen bir kaç senaryo var ama yazmayayım..
cümleten bol kazançlar .. inş gönlünüzdeki rakamlardan kar ederek çıkarsınız ..
3 devre kesici geldi. Akşama VBTS kapsamında aşırı volaliteden 15 günlük yasak gelebilir
Zarar konusunda aynı fikirde değilim..
Copy yaptığım açıklamada ;
Faiz geliri ve sermayeye eklenen kredilerin üstlenileceği yazıyor..
Sberbank satıştan sonra sermayeye toplam 2,4 milyar TL (bedelli-bedelsiz) eklemişti..
14,6 milyar tl üzerine bence bi 3-4 milyar daha eklemek lazım
Dolar bazında kar etmemiş evet ama zarar da Yok ..,
Kesin olan şey SATMAK isteğiydi bu da bi şekilde oldu..
Herkese bol kazançlar
Banka Hissesi alsaydım 6:40’tan hiç korkmadan alırdım ama banka hissesi olduğu için almadım
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Denizbank hisse değeri yaklaşık 4,50 den satıldı. Şu anki fiyatı 7,24. Halka açıklığı çok düşük olduğu için spekülatif hareketler bitmez ama en sonunda ne kadar yukarı çıkarsa çıksın geleceği yer satış fiyatıdır.
Satış haberi ilk çıktığında fiyatı yaklaşık 4 TL idi. Yüksek fiyattan satılır mı diye bir beklentiyle 9 lara geldi. Satış fiyatı açıklandı şuan. Her yükselişi satış fırsatı olarak değerlendireceklerdir. Kumara gerek yok nasıl bir ekonomik finansal bir beklenti ile bu fiyatlardan alım yapılıyor gerçekten anlamış değilim.
Karşınızda tavuk yolmaya çalışan hokkabazlar var ben onlardan akıllıyım ellerindeki malı satmak için fiyatı yükselteceklerdir mutlaka halka açıklık oranı da düşük zaten onlar satışa geçmeden ben satışa geçer para kazanırım onlardan diyen varsa buyrun alsın.
Yok ben kumarbaz değilim benim param kıymetli bu kadar belirsizliğin olduğu bir ekonomide birde buradan zarar etmek istemiyorum diyenlerde bence uzak dursun. Fiyatı yükselir mi sorusunun cevabı belki bir ihtimal ama fiyatı 5 Tl lere gelirmi tekrar sorusunun cevabı kesinlikle evet.
Karar sizin para sizin. Kumar oynamak isteyenler ve yatırım yapmak isteyenler buna göre pozisyonlarını alsınlar.
YTD
taban olduğunu görmemem iyi olmuş :) aslında son iletimde anlattığımın aynısı oldu. onun için yazmaya tekrara gerek yok. merak eden son iletimi bulup okusun :) YTD. ek olarak şunu söyleyebilirim; ben bu gün için açılışta zaten böyle bir düzeltme gibi hareket olacağını düşünüyordum. çünkü durum onu gösteriyordu. ve açılışta hemen kısa yükselme yaptığında satmayı sonra aşağıdan almayı düşünüyordum.
aslında çok çok yerinde bir hareket olurmuş. ama olamazdı çünkü ani tabanda satamazdım herhalde :) bunları daha öncede söylemiştim trade yapma durumunda.. hala kesin olarak şöyle olur diyemiyorum. yalnız burdan yukarı sert haretlerle gitmesi pek hayrına olmaz. yani böyle bir engelde var. kısacası bu zamana kadar kağıt hangi karakterle hareket ettiyse yine farklı bir şey yapmayacaktır. buda speğin rakamı değil hacmi baz alacağı demektir. (malesef) YTD
ha evet 2006 da satılmıştı. şimdi buldum bilgiyi. hep buna benzemesinden korkuyordum korktuğum başıma geldi dermiyim bakıcaz. o zamanda bundan daha kötü olmuştu ama çift seans vardı ya o zaman birinci seans tavan ikinci seans bütün malı k.y yıkmışlardı ve taban olmuştu.
Hisse fiyati 4.40 lira satisa gore...suan pirimli gorunuyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında toplam lotun az olması her zaman kötü değil. çünkü az olduğundan yön her an değişme ümidi ihtimali var. birde bu tip (hacimsiz) kağıtlarda beklenti sadece sözden ibaret. çünkü bundan daha az hacimli ve batık kağıtların soluksuz % 100 yaptığını biliyorum. YTD.
En büyük endişem speklerin bencil davranıp kendilerini düşünüp kağıdı takass brüte sokmaları
Daha bişe olmaz niyeti bozuk ve beklenti bitti dibi belli deil
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.xx kapatmaması iyi olmaz.YTD.
Herkes kötü düşünüyor. İyi ihtimal yok mu hiç?
DENİZ 6,73 TL %-15,24.Ne demişler halk arasında ,Demir tavında ,dilber çağında.Bu saatten sonra diyeceğim yolcu için yol mu yok,kurnaz için söz mü yok.:wave::wave::wave:
Bu kağıtta T.Coşgun var galiba. En iyi yaptığı şey yarın gelin size daha güzel içkiler vericem der gibi hareket ediyor.
Yalnız niyeti bozarsa tabanada hiç uzak değil! Ytd.
Bir şey biliyorsanız anlatın @kornbluth bilmiyorsanız tatava yapmayin kaç gündür bilmece yazıyorsunuz, bildiğiniz varsa milleti zarardan kurtaracaktiniz,saklabanligin alemi yok,
Oyun mu bu yahu, millet parasının en iyi ihtimalle %15 ini kaybetmiş, siz bilmece artistlik peşindesin iz, ne oldu 10 TL hedef?
Bazı cesur yatırmcılar 2 dolar olur öyle satarız hesabı yaptı.Buna rağmen ben senedin çıkış yapacağı günü yazdım ''yön yukar''dedim.Ancak ben bu DENİZ hissesinin sonunu karanlık görünce şöyle yazdım fiatı belli,maliyeti belli böylece ,elimizden gelen yardımları yaptık sanırım.Bilmece gibi hiç bir durum oluşmadı. Sen bu saatten sonra bak dalgana spek tekrar yukarı çekerse fiyatı hemen boşalt eli,nde ki senetleri:wave::wave::wave:
İroni olarak 10 demissiniz yani.. işte yazı dilinde takip etmek zor önceki yorumları, benim gibi 10 hedeflediginizi düşünen arkadaşlar da olmuş öyle gördüm. Oyunu iyi yaptılar, verdiler millete, satış meblasini aylar önce bilen spek oyunu yazdı çizdi oynadı, bize de geçmiş olsun mu şimdi... Saol yine de yorumun için.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu kadar olumsuz ise sabah neden taban yapmadı direk ?
Valla onu bunu bilmem düşüşte 6,46 yakaladım çıkışta 6,72 yazıp cepten tuşa basana kadar 6,82 den almışlar
Bidaha girermiyim kolay kolay girmem ama ani düşüş ve çıkışlarda doğru yerde ve zamanda yakalayıp satmayı bilirseniz kazanırsınız
aslında bu kadar hacime rağmen böyle basit bir formasyon oluşturması oldukça ilginç..? yani 2.5 milyon lotmu satıldı? veya 2.5 milyon lotu kim nerden sattı? sanki olan sadece görüntü vermek amaçlı gibi..YTD.
Biz -9 dan Taban olsun alalım die beklerken Tavana götürmezler inşallah [emoji6]
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan Bist-100'den Dolar/Euro dan bağımsız hareket ettiği ortada... Tabana götürmek isteselerdi şimdiye kadar çoktan Taban olmuştu...
dün fiyat 6.39 0lunca yazdım devre kesiçi yemiş alamadım açıldı peşinden koşum 7 küsüre gelince vazgeçtim bu gün 6.18 zor aldım işim vardı dişarı çıktım ö.sonra geldim 6.08 e düşmüş borsada eksi1500 küsürdü şimdilik endksi takip ediyor gibi tavan ve taban isterlerse yaparlar dövüzle satıldı oradan da kazandı bence pahalı degil zorlu satacagım dediğinde 10 ile 20 arası fiyat da git gel yapmıştı şimdik ne eksiği var........
Yorumuna Katılıyorum dostum... Dolar ve Euro karşısında Tüm şirketler değer kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor...
satıldıgı gün bazı arkadaşlar hisse fiyatı 4.50 diye yazmış belki sepek belki de arkadaşlar panik atak yaparak sattılar kur artışı devam ederse satış onaylana kadar bu hisse fiyatı yukarı gelecek ...
23 Mayıs 2018 - 08:37 www.finansgundem.com
TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
Rus Sberbank CEO'su German Gref: Denizbank'ın satılmasını Avrupa'nın yaptırımlarına bağladı
Rus Sberbank CEO'su German Gref, 3,2 milyar dolara Emirates NBD'ye satılan DenizBank hakkında açıklama yaptı. Gref, Türk pazarındaki bankalarının Avrupa yaptırımları altında zorlandığını ve bu yüzde satıldığını söyledi.
Rossiya 24 kanalına konuşan Gref şunları söyledi:
"Maalesef temettü alamıyoruz, bankamıza finansman sağlayamıyoruz, piyasadan para toplayamıyoruz. Türk bankamız ... Türk pazarında rekabeti bozan Avrupa yaptırımları altında kalıyor."
Rusya'nın en büyük devlet bankası Sberbank'a ait DenizBank'ın yüzde 99,85 hissesi, 3,2 milyar dolara Dubaili Emirates NBD grubuna satıldı. Satışın Türkiye, Rusya, BAE ve DenizBank'ın faaliyet gösterdiği birkaç ülkenin onayından sonra gerçekleşmesi bekleniyor. 2018 yılı sonuna kadar bu işlemlerin tamamlanması tahmin ediliyor.
Sberbank 2012 yılında DenizBank'ın yüzde 99,85 hissesini 3,5 milyar dolara Dexia'dan satın almıştı. Hisselerin yüzde 0,15'i ise halka açık.
ABD, Avrupa Birliği ve müttefikleri, 2014 yılında yaşanan Ukrayna krizinden bu yana Rusya'ya karşı ekonomik yaptırımlar uyguluyor. Moskova'da batının bu yaptırımlarına 'aynıyla' karşılık veriyor.
Kremlin ise 'yaptırım diliyle' konuşmanın kendilerinde ters tepki yarattığını, Rusya'nın Ukrayna'nın güneydoğusundaki çatışmalara katılmadığını belirtiyor.(Haberrus)
DENİZ 6,10 TL %-9,36.Bir hisseyi araştırmak fazla zor değildir.Böylesine inişli çıkışlı bir piyasada paniğe kapılmak çok kolaydır.DENİZ hissesi satış haberi ile 3,50 TL'den 8,87 TL yükseldi .En yükseğinden 3 farklı düşüş yaşadı.En yüksekden % 35 ile %25 arası değer yitirdi.Açıkça söylemek gerekirse yatırım işiyle kumar arasındaki farkı bulabilmek zordur.Şeytan işine gelirse Kur'an 'dan bahseder.:wave::wave::wave:Delinin sözü kaleme alınmaz.:rules:
Lamı cimi yok. Haber ilk geldiğinde ne yaptıki bundan sonra ne yapacak? Aynen düşüşe oynayıp boş kağıtları bize verip parayı kendisi götürecek. Süzme .. vesselam. Ytd.
DENİZ 6,06 TL %-9,96. Fiyat dengelenmedi ve hala düşüyor demk ki hala pahalı...:rules::cool: