Sanmam yatırımcı lehine bi durum
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sanmam yatırımcı lehine bi durum
Çok bunalttılar beaa, şirketin ağırdan alması yetmezmiş gibi bir de spk ya takıldık şimdi, böyle gidecekse haziranda ben burada olamayacağım galiba...
Yine 45 geldik hayırlısı
Kizmayin ama buradan ümitsiz ifadeler yazmak zaten bekleterek dökmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor. Yani böyle bir tartışma veya fikir alışverişi yapılan bir ortamın varlığı kâr mı zarar mı bazen çok karar veremiyorum.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Fırtına öncesi sessizlik içinde beklemeye devam. Air çalı var mı çalı ☺️
Konuşmayalım da çatlayalım mı arkadaşlar, temeli yok tekniği yok, beklentisi bekletmek üzere kurulu, o kadar nazımızı çekin be artık...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes haber bekliyo gelen haber denetçi haberi sanki çok iş yapıyorlar ya
Olur mu öyle elbette konuşalım. Demek istediğim zaten çakallık yapıyorlar. Biz de onlara yem olmamak için direniyoruz. Öldüm bittim mahvoldum satmam lazım vs vs demeyelim diyorum. Yoksa herkes istediğini söyler ne karışabiliriz ki.
Bugün ki bültende de yokuz bakalım cumaya gelecek mi
bülten gelmiş ben birşey göremedim
Kaç adet yeni başvuru var biz yokuz. Adaletinizin ...
Bu spk çok laf hakediyorda işte alenen edemioz ama içimi gayet iyi bilmeleri lazim onlar için neler geçiriyorum neler ahhhhh ahhhh....
İçinden geçenleri okuyabiliyorum. Ben okuyabiliyorsam onlar hayli hayli oku merak etme :)
Sabah sabah can sıkıcı yine silkeleme operasyonu mübarek kandil gunu günaha sokmayın insanı
Bakın çok net söylüyorum onca uyarimiza rağmen burayi okuyupta hala anlamayan ve serbeste basan da sirket patronları gibi operasyon çocuğudur.
Air bence bunu yapan ky degil. Gayet zengin bir arkadas. 45 de alim varken serbest satip durup dururken 550tl zararina veriyorsa zengindir ve parasi umrunda degildir. Uzun zamandir takip ediyoruz sanirim en zengin yatirimcilar bu kagitta)) ustten alan varken serbeste bastiklarina gore))
spk nın derdi ne acaba neden bültende çıkmıyor trnsk. yok arkadaş yok bende kafamda ki rakam gelmeden 1 hiise bile satmak yok.
Yahu bu adiler başvuru yapmamış olabilirler mi? Yoksa spk neden açıklamasın?
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başvuru var 3 hafta önce bi arkadaşın bimer şikayetine spk basvurulari var inceleniyor demisti
Onu biliyorum kap açıklamasıda yaptılar. Ama işte adamlar sabıkalı olunca herşey geliyor insanın aklına.
Sn tosunpasa basvuru yapildi. spk da inceleme asamasinda oldugunu bilgi edinmeden sordugumda bana cevap olarak bildirdi. Alti ustu bir sayfalik bir form. Talep olumlu olarak degerlendirilmistir diyecek ya. Belki uzmana verilmedi hala dosya)) belki uzman atildi son dalgada spk dan. Sorular sorular..
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün arkadaşın biri barış esenin programında belgin maviş e sordu oda daha 1 ay olmamış basvurali acele etmeyin inceliyordur spk gelir dedi
Onuda sordu belgin hanım dediki.belki o sirketlerin süreci onceden başlamıştır eksik evraklarını tamamlayinca onaylamistir onları dedi bu süreç aşağı yukari 30 35 gün sürüyor şahsen bu cuma olmazsa en geç haftaya cuma cikariz diye düşünüyorum asla ytd
Hadi hayırlısı.
Katliam yapiyor operasyon cocuklari.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimsiz düşüş. Yani reklam kokan hareketler bunlar. Spek efendi duydun mu!!
Endeks 100bine dayandı biz yine geldik 42-43. Yâ Sabır diyoruz...
Hoppala yine yaptılar yapacaklarını bunu hiç beklemiyorduk
Hissede Patlama yakindir arkadaslar sinirlerimizi iyice bozmaya calisiyorlar ki basarililar
Bu şarkı Benden bütün ortaklarıma gelsin :))
https://youtu.be/Q_wWkc3O4ug
Eyvallah air.
Bu da bizden spek efendiye gelsin o zaman.
https://youtu.be/XPLDKA8MPLc
Eyw dostum gönüller bir ;)
https://youtu.be/vRFvUzSQKY8 bu dabenden gelsin koclar
Bu haftada haber gelmezse biliyorum ben ne paylaşacağımı. Bekleyin ve görün!
Ahaha tam angara havasına bağladık goclarrr :)) vur patlasın çal oynasın patronnnn :))) eee eski herro merroculardan kim kaldı bi de namikin bi şarkısı vardı spekcim bildinmi, ne kadar sallarsan salla benim olacan sonundaaa :)
Yalnız flama bozuldu ama sanki daha güzel bir şey oldu. Altta yükselen trende hacimsiz değdi. 43 altına salmaz ise görüntü olumlu duruyor gibi. Hele bir de 44 kapatıp doji yaparsa.
Ama flama dedim yalan oldu tamamen şahsi düşüncelerimdir kimseyi bağlamaz.
https://tr.tradingview.com/x/VVzpOaGu/