https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ed3212b67.jpg
Printable View
Tamam patron. Sunu 1.6 yapiver de satip gideyim. Diyeceksin zaten 1,44ten ben satiyom (genpaz) ama o fiyattan veremem. He bi de her sakalliyi dedem sanirsam olacagi bu. Bi de patron "bizi aldatan bizden degildir" sozunun ne oldugunu biliyosun di mi? Sen hissende kynin aldatilmasini boyle izle.
Bir de bir sirketin saglam olmasi ucuz gorunmesi sektoru vs vs vs tamamen kandirmaca. Kurumsallik ve seffaflik ve yatirimciya karsi sorumluluk bilinci yoksa yuzde 10unu alsan biraktirirlar.
Yarın bizi yanilt dürüst bir şekilde hisseye destek at. Hisseye güven ver yatırımcıya destek ol.
Hisseyi 2-3 TL den değilde 1.4 dan satmak nedemek anlam veremiyoruz. Yatırımcıyı aldatmak zulümdür, 1.64 den satmamisiz guvenmisiz şimdi derdin ne.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın şirkete ve konuyla ilgili birimlere mail atacağım. Mailin içeriği; garanti yatırımın yaptığı suni hacim ve piyasayı aldatıcı işlemlerle ilgili olacak. Bakalım dönüş yapan olacak mi? Mailden sonra dansözlük devam edecek mi?
Hicbirsey olmaz cevabi simdiden yaziyiyim fiyat piyasada olusuyor biz hicbir swkilde piyasaya mudahale etmiyoruz , ama islerimiz cok iyi gidiyor.
Sent from my iPhone using hisse.net
Bu arada buralar çok iyi okunuyor merak etmeyin , bir arkadaş 1.40altı yok mu demişti hemen çakıyorlar..
Dün tahtayı son yarım saat izleme fırsatım oldu.
42-43 çalışırken 1.41 e 550 bin alış girildi sonra patır patır önceden anlaşılan lotlar resmen peşkeş çekildi.
Önce insanı ve etik değerler olmalı sonra 💰 yazıklar olsun insanın gözüne gözüne kahbece vuran alçak ellere.
Mynette en cok izlenenlerde ikinci sırada hisse.neyi izliyorlar acaba.patronun fantazilerini mi rezilliklerini mi
yıldız entegre bu şirketi satın almak istese rekabetten olur çıkar mı? bence sadece ele geçirmek isteyecek bu tür şirketler bu oyunu bozabilir.. ve en kötüsünden birkaç on milyon tlsini finansal yatırım olarka burada değerlendirebilir.. yoksa 5-10 milyon tllik adamı kara delik gibi yutar bu.. en az 50-60 milyon tl gerekli bu oyunu bozmak için..
yıldız entegreyle ilişkileri oldu.. varlık satışı yaptılar.. bu yüzden yazdım..
sayın behzatın dediği gibi firmanın gerçek değerini de öğrenmiş olurduk.. herahlde 3,5-4 gibi birşey olurdu..
yatırım yapmak için iştirakine ana şirket hissesi sattıran adamdan fazla birşey beklememek lazım.. herkesin bir kapasitesi vardır.
http://www.gentas.com.tr/Webkontrol/...aciklamasi.pdf
yıldız entgre yıllar önce igsaşı yanlış hatırlamıyorsam 102 milyon dolara almıştı..
Dünkü gibi bi kahbelik yaparlarsa 1.38-1.36 desteklerini görürüz.
GENTS hissesi ile zamanında çok ilgilenmiş biri olarak yaşadıklarımdan paylaşayım size. O zamanlar bilanço öncesi kağıt almıştım ve kağıt yükseliyordu. 1,61-1,64 fala geziniyor. Herkes iyi bilanço bekliyor falan. Bilanço dönemi girer girmez hemen açıkladılar bilançoyu ve vasat bir bilanço açıkladılar. Haliyle satış yediler. Düşündüm ve şaşırdım. Hazır alış varken bilançoyu açıklamak için neden bu kadar acele etmişlerdi. ŞİMDİ HİÇ ACELE ETMİYOR SON DAKİKALARI BEKLİYORLAR DEĞİL Mİ?
böyle günlerde şirketler geri alım yapıp destek olmalılar. çoğunun kasası kamyon kamyon para dolu tl mi dolarmı bilmiyoruz. lafa gelince büyük patronların hepsi ülkenin ve Cumhurbaşkanımızın yanında icraata gelince hepsi fıs. dış güçler Cumhurbaşkanımıza saldırmak için bunları yapıyor, böyle günlerde Cumhurbaşkanımızın ne sağında patron kalıyor ne solunda. başları sıkışınca koşuyorlar böyle günlerde kaçıyorlar. bugün hangi patron ne satmış biliyormuyuz oda yok. bu iş dünyası hadi anlıyoruz taş'ın altına elini koymuyor, ama taşın altına bedenini koyan Cumhurbaşkanına biraz destek olsunlar , paraları kasalarda dolar veya tl olarak duracağına hisselerine sahip çıksınlar. çıksınlarda bu oyunlarla ekonomi batık algısı yaratılmasın. cıksınlarda Cumhurbaşkanı bunca düşmanla savaşırken gerçekten yanında olduklarını ispatlasınlar.
Emgyo sayfasından paylaşılmış, doğru söze ne denir.
Bu yavsak kagit 10 kasima kadar mi aciklayacak tablolarini?
9 kasım son tarih dostum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20445719b8.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu garanti ne yapmaya çalışıyor anlayamadım ama kendini iyi aşağılıyor.. bir insan nasıl bu kadar aşağılayabilir kendini anlaması zor.. ama ben bu adam kızmıyorum.. adam olsa da olmasa da kızılacak yanı yok. yönetimin bilgisi dahilinde ise zaten söz biter.. ama şu kadarını söyleyeyim. ben bu şirkette yetkili bir Kahraman olsam bu işlemleri benim bilgim dışında nah yaparlardı.. ve bilgim dahilinde yaptıracak kadar da aşağılayamazdım kendimi.. ve batıçim gibi bir beladan kaçıp gentaş gibi bir belaya bulaşmak benim açımdan gerçekten şanssızlık..
98de borsayla tanıştım.. 99da %50 zararla çıktım.. 2005te bir daha başladık.. o 2005in ikinci yarısında borsayı kendimce doğru biçimde öğrendiğimi düşündüm.. ve en büyük kazığı bu düşünce sonucu batıçime bulaşmakla yedik.. ve borsada bir kural var.. eğer bir şirket çok sağlamsa kaya gibiyse bilmem şöyle varlıklara sahipse ama hissesi olması gerekenin 3te 1inden işlem görüyorsa bu o hisseden para kazanabileceğiniz anlamına gelmez.. borsanın zorluğu bu.. adil değil.. mesela aramızda 158,4 milyon tl toplasak kahramanlara gitsek.. genpazın son işlem fiyatı olan 1.44ten bize satın desek ve 110 milyon hisseyi bu fiyattan almak istesek.. satarlar mı?
Satmazlar dostum satmazlar.spk gibi lüzumsuz bir kurumu bulmuslar istedikleri gibi at kosturuyorlar.işin en komiği dolar bazlı fiyatı 0.40 cent.allah bildiği gibi yapsın bu insan müsveddelerini.
40*3.86=1.54
Şuan 36 cent
Ben kabataslak yazmıstım.durum daha da komik öyleyse .bu fiyattan satsın bize fabrikaları.satar mı sizce
Sahtekerler bilancoyla ya 1.28 yada 1.64 götürecek.
Bizleri hileyle bir tarafa surukleyecekler.
Bilanço gelmeden ne alınır nede satılır.
Hayalet hisse.borsada varmı yok mu belli değil.ismini haytaş diye değiştirsin patron.
Aşağı yada yukarı sert hareket bekliyorum.
Sanki bilancodan haberimiz yok havasindalar.
Bilancoyu bile son gün son dakikaya bıraktılar.ahlaken ne kadar sorunluymuş bu adam böyle.
Çaktırmadan 1.44 kalktı.
Uygun olan arkadaşlar ara ara kademe gönderebilirse memnun olurum. Hayırlı kazançlar.
Hadi bu karla da basin asagiya, hodri meydan!..
Ben iki gün önce satıp çıkmıştım. Yılmıştım yani. Elinde olanlara hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şey yok.
GENTS Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 31266018 Yıllık Değ%:64 Ana Ortaklık Payları: 27117664 Yıllık Değ%:67