hacimli bir şekilde ele verdiyse duman eder,dikkat edin...malı kucağınıza yığmasınlar ...
Printable View
hacimli bir şekilde ele verdiyse duman eder,dikkat edin...malı kucağınıza yığmasınlar ...
Alır almaz orası ayrı konu ama şu bir gerçek gene bu haber ve saatler sonra gelen yalanlama ile milyonlar birilerinin cebine girdi.birileri de buna seyirci kalıp mamadan payını alacak. Allah hepinizin belasını versin
50 aracı kurum da işlem yapmış bence var bir şeyler
http://share.matriksdata.com/share.a...02231538021675
Yanlış link
tavan yaparsa şaşırmam.
bu da devamı takasın
http://share.matriksdata.com/share.a...02231539080206
[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
itina ile mal iteliyor dikkat edin ...ytd
tam davalık konu ama kimi kime şikayet edecen
aksam eksiye doner )))
Haberle açıklama o kadar alakasız ki.
Suyundan da koy:((
Dursun Özbek'in güven tazelemek için yaptığı seçime benzedi bu iş:)Muharrem bey de güven tazelesin mi?:):):)
Bhazar özledim seni ..))
Yahu bu GEL GEL olayını yemeyin kardeşim hele ki Spor hisselerinde, hele ki spor hissesi olsa dahi şu ligde en son güveneceğiniz takım TSPOR... Karşılaştırmalara bak, kimi Deniz bankı örnek vermiş, kimi VAKKO; bu bahsettiğiniz firmaların güvenilirliği TSPOR dan çok daha güçlü.
Kimse kızmasın ama bile bile lades dediniz...
Bu haberi yapanların yerinde olsam el cezire ile irtibat kurarak teyit ederim.
2.53 ten 100.000 lot alan 20bin zararda kağıdı 2.23 kabul etsek
kapa gönderilecek haber bize yapılan resmi başvuru yoktur .olmalıydı ama alınmış bir karar yoktur şeklinde oldu .Tamamen danışıklı dövüş
5-6 yıl oldu ********likte sınır tanımaz bu yönetim
Dsmart 298.kanalda el cezire izliyorum tspor diyecek mi diye bakıyorum derse 61 lot serisi yapacağım:)bir de madem yalanladı neden taban olmadı?????
Ya arkadaş el cezirenin işi gücü yok trabzon nerden aklına geldi alakasız bir haber olurmu var bişeyler aslında trabzonun kurtuluşu bu olur başka bu kadar borç ödenmez böyle bişeyi kim kabul etmez başkanın kim olduğunun önemi yok ha muharrem usta olmuş ha bilmem neyin prensi trabzonspor trabzonspordur
Arkadaslar hacıosmanoglu döneminde 8 tl kadar hisse geri alımı ve yabancıya hisse satışı konusunda karar alındı diye biliyorum 2011 den beri tspor takipcisiyim bu işi iyi takip eden ustalar benden daha iyi bilir
Gecmiş dönem kararlarını arartıralım
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yağmasanda gürle değilmi, teklif gelirse genel kurulda değerlendiririz de, onur duyduk de, referandum yaparız de , bişeyler de ama böyle saçmalama yönetim.
bunlar geç uyanmış
https://www.birgun.net/haber-detay/e...ak-205566.html
https://www.haber61.net/trabzonspor/...a-h316371.html
muhalefet yoktur demiyor....
KAP: TSPOR [ ] TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
23 Şubat 15:08
#tspor
Trabzonspor: Basın-yayın organlarında çıkan ''Katarlılar Kulübü Satın Alıyor'' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır
Burada resmen algı ile oynuyorlar akıllı düşünürsen şaşıracak bir şey yok.
El Cezire televizyonunda külube teklif yapılacağı ile ilgili haber çıkmış bizim bazı medya kuruluşları da bunu Katarlılar Kulübü Satın Alıyor diye lanse etmiş hepsi bu adamlar onu yalanlıyor. daha ortada bişey yok. Her an teklif gelebilir.
Devre kesiciye dokunmadan hareketini yaptı ya, tam usta ymış işinde
Kluplerimizin kurtulusu olur bence adamlarda para cok bak ingilizler catir catir satiyor elin yabancisina harcatiyor paralari bizde aman klubu satmiyoz taraftar kizar o eskidendi artik kimse kizmaz herkez goruyor basari parayla geliyor dunyada futbolda ondan eninde sonunda satilcaklar ilk satan kazanir ytddddddd
Adamlar işini iyi yaptı ....
İlk mesajımın arkasındayım ben miras bırakanlardanım, 7 yıl oldu bunlar küçük şeyler en yüksek yüzde kaç olduysa bugün işte o yüzdenin sonuna bir sıfır daha eklerse olur ama :)). Bir sene sonra yazacaktım ama ne güzel emir iptalleri falan mis gibi, sahi açığa satış ne kadar oldu ki, eğer haber doğruysa yapıştır gitsin.
neyse Bol kazançlar. ytd.