KAP ta ki ortaklık ve yüzde aynı..Sayın servetgdr verdiğiniz bilgiyi nerden öğrendiniz ??
https://i.hizliresim.com/2E3OMq.png
Printable View
KAP ta ki ortaklık ve yüzde aynı..Sayın servetgdr verdiğiniz bilgiyi nerden öğrendiniz ??
https://i.hizliresim.com/2E3OMq.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...efc86b9f74.jpg
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
yüzde 5 i geçsin bildirim yapmak zorunda 😁
Dolaylı yoldan sahip olunan hisse onlar..Yanlış hatırlamıyorsam çoktan beri bu rakamlar aynı hatta bir ara yüzde 65 mi neydi sonra güncellendi ve şu andaki yüzdelere güncellendiler.geçmiş forum yazılarında da vardır..
Yani alım falan yok..Dolaylı yoldan sahip olunan aylardır böyle diye biliyorum..
iş bankası çok göze carpıyor murat bey osmanlıyı deneyin yada finansmanı
Fiili dolaşım hiç 94.45 üstü olmadi
Arkadaşlar dolaşıma kadar neler var bunami taktiniz boşverin ya
Metal yapıda yipte islem görüyor geçen ay 0.70 lerdeydi bugün 1.93 bizim esekte tık yok yani bazı kagitlar gözaltına alındığında yıldız pazarında görmediği rakamlara dahi gelebiliyorlar
beyler adam zaten %90 küsür halka arz etmiş .. kagit ile işi kalmamis ... resmen batmadan herkezi dolandırmış ...
Bugün cumhurbaskani bazı is adamları varlıklarını yurt dışına çıkardığı duyumlarim var dediği tamda bizim akgiray a uyuyor gibi şirketi 4.5 liradan arz ederek zaten götüreceğini götürdü simdide mal varlığını abd ye taşımaya kalkmasın o zaman bizi dolandırdığı yetmezmiş gibi devleti de dolandirmis olur
Biz ne günlerden geçtik satmadik bitik fiyattan mi satacağız çok komiksin
buradayız. biryere gittiğimiz yok lakin bizim eşek sahiden neden ilerlemiyor? bu hafta ne olur sizce???
Bu hafta ne olur bilmem ama başka bir sitede takip listesinde en on sıralarda bu kadar ilgi beraberinde bir hareketlilik getirir düşüncesindeyim
amin diyelim! zarar büyük. ilk aldığım kağıtlar aselsan, bimas ve thy dı. bunlarda kalaydım ikiye katlamıştım. en son buna girdim 39 dan. 59 dan aşağısı parayı kurtarmıyor.
Yatirimci hakkini.ariyor destek.https://www.facebook.com/damacusss/v...6962485067136/
kendi hayali dusuncelerim ve fikirlerim olup asla yatirim tavsiyesi deildir.dogruluk payi olmayabilirde
Halk 161k net alis gözüküyor, ne alaka?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat bey bir soru sormuştum
Murat bey son kez bu soruyu sorayım siteyi daha fazla kalabalık etmeyeyim iddani ispat edebilecek bir argumanin varmi varsa bunu aciklamani rica ediyorum yoksada suc isledigini biliyormusun
Alical dostum başka işin yokmu forumda yazınca hissemi yükseliyo bırakın burada ömür çürütmeyin ya satın gidin yada susun bekleyin spek ne isterse o olur zamanı gelince 10 günde 1.00 yaparlar ama zaman hisse nin hepsi piyasada dönmüyor dönen kısım toplanınca uzaya çıkarır lar bırakırlar tekrar en fazla ilk tahvili öderler sırf düzeliyor ödeme yaptı hırsızlar yola geldi desinler diye dün hisse alanlar dahi yandık havasında buranın tadı kaçmış
Başka bir sitede adım yazılmış o sitede uyeligim bulunmadığı için burdan bir soru sorayım contra isimli bir arkadaş benimle ilgili bir ithamda bulunmuş eğer bu sitede üyeliği varsa bir kac soru sormak isterim bulunmadigim bir yerde ismim neden gezer neden başka biriyle beni ozdeslestirmek istediğinizi merak ediyorum sizinle hiç muhabbeti olmayan birine neden iftira edersiniz neden bana iftira ettiğinizi gerçekten merak ediyorum bu işteki cikariniz nedir benim hangi soylemim sizi rahatsız etmiş olabilir cevap bekliyorum
Dostum mesele hisseyle alakalı değil birilerinin bu işteki çıkarını merak ettim benim burdaki parayla ilgili bir beklentim yok ben zaten parayı unuttugumu defalarca yazdim benim yazdıklarım birilerini rahatsız etmiş olmalı burdaki birini rahatsız etmesini anlarim karşılıklı yazisiriz doğru yolu buluruz birileri okyanus otesi sitelerden ismimi kullanıyorsa bunda başka bir art niyet ararım
anlık görebilen varsa paylaşsın.
Özgür takas varmı bugün yaklaşık yarım milyon lot el değiştirdi alıcı satıcılar kimler
Gözaltına alındığından bu yana hiç bu kadar yataya sarmamisti
Kendılerı alıp satıyor 28 den emrım vardı alıs olmadı buda sayılı yazıp sayılı alım satım yapıyor
Gözaltında tam 31 tane hisse var en son giren biziz sanırım 31.ci bu lanet kâğıtta hiçbir habermi olmaz hiçbir kipirdamami olmaz bu nedir ya kaç ay oldu batacaksan battim de yada bir ümit var de nasıl bişey bu ya
Bizim menkul 29-32 aralığında yaklaşık 700 bin lot aliciliydi bugün 28 den satan taraf gelde bir anlam ver
Arkadaşlar bırakın hesabı kitabı onlar çöl faresi senin benim anladığımız gibi hareket etmezler.... bir iki ay bekleyin bakalım ne olacak...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app