https://i.hizliresim.com/1JPRX1.jpg
Printable View
Cenk'ide sattık gol atacak adamda kalmadı şampiyonlukta tehlikede yönetim cenki satarak iki kurus hesabı yaparken şampiyonlar ligine katılamayarak kaybedeceği paranın hesabını yapamayacak kadar aciz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orman istifa
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durumlar hic de iyi degil spek sicti ulan bu bize yapilirmi be baska şirket olaydi en az 2 tavani vardi
4'ten 4,45'e kadar Cenk beklentisini fiyatladı, gerçekleşti satıyor bu borsanın değişmez kuralı. Şimdi lig başlayana kadar sıkışık, sıkıcı olağan hareketlerine dönecektir. Büyük bir sürpriz olup da bayern'i elemezse, elendiği maç sonrası son bir fiyatlama (belki 3,50-3,75 aralığı) yapıp ligdeki durumuna göre yükselişe geçecektir. Ligde de işler kötü giderse bu yıl 3-4 aralığında takılır durur artık. Şu an için yükselmesini gerektirecek hiçbir sebep görmüyorum, belki mal satmak için spekülatif 5-10 kademelik yukarı hareketler yapar onun dışında güçlü bir hareket zor gözüküyor. YTD.
Cenk Tosun'u Everton'a yollayan ve forvet için arayışlara başlayan Beşiktaş, listesindeki Cyle Larin ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı..
https://www.aspor.com.tr/besiktas/20...-anlasma-tamam
http://www.ntvspor.net/futbol/cyle-l...bad907a427f475
Slimani beklerken, Larin geldi. Bu sezon iş yapar mı bilemem ama Şenol Güneş’in ellerinde geleceği parlak.. Ne diyelim hayırlısı olsun.. [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana katılamıycam arkadaşım,4 milyon euro para verip Negredoyu yedekmi oturtacaktık harika bir strateji ve ederinin çok üstünde bir fiyata Cenki gönderdiler Negredo Cenki aratmaz bence.Kulüplerin mali durumu ortadayken Cenki satmamak aptallık olurdu.Şampiyon olacaksak bu Negrodaylada pek ala olur can sıkıcı bir durum yok bence,asıl can sıkıcı olan bizim speğin katıksız orman çocuğu olmasıdır.YTDeğildir
Şu anda düşmesi için hiçbir sebep yok.100 milyondan fazla para kasaya girecek,yüzde 30 prim yapmış olsa anlarım % 5 100 milyonun primlenmesi olabilirmi bence hayır dedimye tam süzme bu sene diğer takımlardan 80 milyon euro parayı extra kasaya koymuş kulubün hissesi fark yaratmalıydı ama bedelli yapan ardından bir bedelli daha açıklayan Gs nin hissesi uçuşa geçti ne oldu şampiyon mu oldu Gs o kadar kolaymı bu işler ama burası borsa kim kime hesabı.Zaten bana kaçan kaçmış biraz fazla biraz az ne farkeder seve seve bekliycem bence sakince beklemek lazım burdan 3 lere ineceğini düşünerek malı satıp strese giriceme mal elde beklerim tabi bu tamamen benim kendi düşüncem herkes kendi kararını verecek etkilemekte istemiyorum kimseyi geçen sene buralarda dolanan bir Kıdemli vardı Loruhlano diye krizsel dibi 4.65 diyordu kağıt nerelere indi o yüzden kimseye inanmayın planınızı kendiniz yapın.Burada gezinen çok çakal var dikkat.YTDeğildir
eski bmc kamyonlar gibi yokuşu görünce hemen kara duman atıyor.... hiç ileri gidecek gücü yok.. az prim yapmasın hemen kara duman atıyor gözü aşagı dikiyor
Kıllık olsun diye tavana satış yazdım.Ben sürünüyorum sizde sürünün o vakit kağıdı basan babalar.😀
kağıt fikret ormanın son bombasını bekliyor gibi, bekleyip görecez..
Bombayı dün bize patlattı.Tosun paşa ucuza gitti diyerek bugünkü düşüşe çanak tuttuğu için
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse ne zaman kafasını kaldırsa kesin 7 lira olur, bu defa çift haneye gider (?).. Ne zaman kafasını indirse 3 lira olur ya da vatandaşın biri çıkar gelir hep 2 lirada bekler (?).. Rakamlar biraz değişir ama bu kural değişmez buralarda.. Aynı mesajları görmekten gına gelir.. Hiç yorulmadan aynı laf-ı güzaf.. :)
hayrlı işler beyler ..tosun paşanın satış geliri kar olarak yansımayacak mı ??neden gitmıyor bu uyuz hisse??
Gerçi bu haftalık tablo ama aylardır hemen hemen aynı, şimdi şu tablodan neler okuyorum bir bakalım:
Her başarıdan sonra açığa satış yaparak milleti hasta eden ve kağıdı eksiye düşüren spek, normal zamanlarda da bir kaç yükseltme yapıp kuruşlar üzerinden kar ile idare ediyor. Dipten topladığı malı, böylelikle çevirip çevirip kazanıyor. Asıl vurgunuda şampiyonluk ve de çeyrek final başarıları gelince yapacak. Kağıt belki söylenilen gibi çift hanelere gidecek, kim bilir. Yapılan yüklü açığa satışlar her daim iş yatırımdan işlem yapıyor ve bu saklanılan 28 milyon lotun en az 20 milyon lotu kendisine ait eminim. Bir veya bir kaç kişide olabilirler. Ama kağıdı basklıalaybilmek için en az bu kadar lot'a yani paraya sahip olmak lazım. (Ortalama 4 'ten 80.000.000 TL para demek belki dahada fazla) Olan da bizimki gibi 3 kuruş beklentisi olan insanlara oluyor ki 9 aydır külliyen zarardayım. Beklemekten başka çarem yok, dizginleri verdik adamların eline strateji hatalarıyla. Asıl amaç bıktırmak, sattırmak...kol bacak kestirmek ve kendilerince alttan toplayıp ufak kademelerle üstten mal vermek. Burası 2017 mart'ından bu yana böyle dönüyor.
Ben bu spek'lik işinin içerisinde herkesin olabileceğini düşünüyorum taki Fiko başkana kadar. Çünkü söylemler, demeçler, yapılan icraatler ve yapılmayan işler herşeyi ile bütünlük isteyen bir harp yapılıyor hissede küçük yatırımcıya karşı. Ayrıca bunun 1 yıldan fazla yani yaş olarak 2yıl kadar olabilecek bir harp projesi olduğunu düşüyorum (Bu kadar lot ; Daha önceki yıllardaki 1 küsur liralık, 2 kusur liralık değerlerden toplanılan hisselerde olabilir) . Peki işler buraya kadar böyle;
ya takım CL'de başarı kazanamaz ve ligde şampiyon olamaz ise: beni düşündüren asıl bu senaryo...hisseler kaça iner ve bu spek eline neyi alır....? yada başarısızlığa rağmensaçma sapan bir çıkış mı yapar ? Ne düşünüyorsunuz genel olarak arkadaşlar...
Borcu Bir milyarı geçkin bir şirketten ne bekliyorsunuz artık uçacak kaçacak çift haneli rakamlara ulaşarak söylemlerini bırakın. Yeni kerizler geldikçe spek yolmaya devam edecek kendi haline bırakın. Almayın satmayın spekin ekmeğine yağ sürmeyin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verdiğin değerli bilgiler ve tavsiyen için teşekkürler
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası hep böyle... Ne zaman "kırmızı" olsa; borclu kulüp, batık, kaçın, satın, kurtulun vb yorumlar... Ne zaman "yeşil" olsa; şurayı geçerse önü açık; 5'ler, 6'lar, 7'ler ve hatta çift haneler konuşulur. Bir konuda size katılıyorum: evet kötü niyetli insanlar tarafından yönetilen bir hissemiz var. Var ama aşırı karamsar yorumlara da gerek yok diye düşünüyorum. Hangi kulübün borcu yok ki? Hangi şirketin borcu yok? Hatta hangimizin borcu yok? Önemli olan çevrilebilir, ödenebilir borç sahibi olmak değil midir? Şimdi bu açıdan baktığımızda Bjkaş'ye hangi spor kulübü eşdeğerdir? Bence hiçbiri... Sizce? Bekleyeceğiz ağalar bekleyeceğiz... Sabır sabır sabır. Tek bildiğim "teknik" bilgi budur
Keşke yanılsayıdım
çok değil yüzde 15-20 çık vereceğim ne çapsız adammışsınız ya.böyle beygir gibi bekleyerek yeni müşteri nah gelir. çıkartıp indireceksin ilgi çeksin mal gibi bekleyin ancak.
Ortada başarısızlık diye bir şey yok hersene BJK şampiyon olacak diye bir kural yok kaldıki daha lig bitmedi.Şampiyonlar liginde 14 puan ve 40 milyon euro üzerinde para toplamış ve bunu Cenk satışıyla taçlandırmış bir takım var mali olarak çok doğru yolda olduğumuz aşikar.Sana katıldığım konu ise burada birilerinin bir hesabı yada kavgası olabilir yönetimde bu işin içinde olabilir ama bir yerde bu anlamsız hareketler bitecek sonuçta para işi fazla bekletmeye gelmez biz kaybediyorsak onlar çok daha fazlasını kaybediyorlar öyle üç beş kademeyle çorba parasıyla doyacak orman çocukları değil bunlar.Ellerindeki mala gelince öyle 1 tl 2 tl küsür diye bir maliyet kalmadı bakın dolar neydi ne oldu borsa nerden nereye geldi faiz bile % 15 üç yılda bileşik % 50 demek,Bjk yı satıp THY alsaydı % 100 den fazla cebe koymuştu bunları gerizekalımı zannediyorsunuz bunca zaman 4 lerde bekletsinler herşeyin bir zamanı var ve seve seve bekliyorum bekliycem.Arkadaşlar her seferinde özellikle yorumlarımdan etkilenilmemesini herkesin kendi kararını kendi şartlarıyla değerlendirip vermesi gerektiğini söylüyorum herkese bol şans.Kesinlikle YT Değildir
Birde şöyle bir durum var bunlar hesap kitap yapar ama öyle şeyler gelişirki (Gezi olayları.Sınır ötesi bir savaş durumu gibi) yaptıkları planları evirip çevirip bir yerlerinede sokabilirler Allah korusun olan yine bize olur başımıza neler gelmediki.YTdeğildir
https://i.hizliresim.com/dO4X2X.png
Pasta..
Bu Mary Tiyze hala devam ediyor alıma...
https://i.hizliresim.com/1JjNd5.png
Son iki ayda bizim millet (Açık tayfası ...) puan durumu takibine göre ordino verirken bu Maryler / Hanslar / Herifler neden alıyorlar ki?
Onlar bu kadar alırken de fiyatlar kıpırdamadan nasıl topluyorlar ? Eğer tek odaktan oluyorsa bu işler bravo demek lazım araya sıkıştırıp sıkıştırıp iliğini sömürmüşler tahtanın...
1$lık pislik bjkas
http://fs1.directupload.net/images/180109/66tl9zp6.png
Dedigin dogru ama asil bu gibi durumlari firsata cevirmek lazim, hatirliyorumda 3,12 ye bretix muhabbetinde 30000 lot kapmistim, 2 hafta sonra % 18 + spegin eline(Kimin eline verdim gerçi bilmiyorum, çünkü kasa hep karda) vermiştim 4, 18 de......burada teknik, grafik unutun......1 ay oldu çıkalı buradan ama bildiğim tek şey sabır edin, zararda ka lmazsınız..........ama uykuda uydurmaz kolay kolay...ytd.......
Sadece bu sezon su ana kadar 700 milyon kasada, millete salma korkuyu........eğer gösterirse onu bilançoda.........alavere çok burada.......ikinci kez üst üste kar açıklayacağını da sen de biliyorsun......hissede olanlar dayansın derim ama Yen'i alacaklara kesinlikle ytd
şampiyon olursa çift hanelere gitmesini kimse engelleyemez...
bu sene zor ama neden olmasın diyorum... yedirmemek için ellerinden geleni yapsalarda hakeden tek takım bjk...bir sene daha şampiyonluk gelirleri ve şampiyonlar ligi gediklisi olan ve iyi yönetilen Beşiktaşı kimse tutamaz... tüm korkuları da bu!
Fellaini gemileri yaktı!
Belçikalı futbolcu, Manchester United’dan ayrılma kararını Jose Mourinho’ya iletti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takipte bulunan Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki ismi sezon sonunda bedelsiz olarak renklerine bağlamayı hedefliyor...........
Kartal’ın taktiği belli.............
Kırmızı-Şeytanlar’a 2013 yılında Everton’dan 32 milyon Euro karşılığında transfer olan Fellaini’nin, kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek. Manchester United’ın yeni sözleşme teklifini daha düşük maaş şartları bulunması sebebiyle reddeden Belçikalı yıldız, sezon sonunda bonservisi elinde olarak Manchester United’la yollarını ayıracak. Başarılı oyuncuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran Beşiktaş, yüksek maaş ve imza parasına ek olarak uzun bir kontrat önererek Domagoj Vida transferinde olduğu gibi bu futbolcuyu da bitirmeyi hedefliyor.
http://sampiy10.gazetevatan.com/fell...ampiy10-haber/
Bu hisse kadar yatırımcısını dolandıran fakat her seferinde yeni yeni üyelerle pohpohlanıp hayali hayali hedefler verilen başka bir hisse yoktur. Hisse 2'lere düşse hala buralarda çift haneli rakamlara gidecek gibi abuk sabuk hiçbir dayanağı olmayan hedefler verenler olacak sanırım. Bir türlü bitmiyorlar, her seferinde yenileri gelip yeni yeni umutlarla insanların kanına girmeye çalışıyorlar. Uzak durun kardeşim, bizim canımız yandı sizin yanmasın, spor hissesinden ky'ye fayda gelmez, uzunda da kısada da hiçbir tutar dalı yok bu kan emici hisselerin. (YTD)
https://i.hizliresim.com/qG9kMd.png
Bugünkü Pasta..
Değişen bir şey YOK...
Biz satıyoruz.. Amcalar Teyzeler alıyor/ bakalım nerreye varacak bu hikaye ?
iki aydır bu hissede ilk kez 4.33den 10000 lot korkarak çıkarmı diyerek satıp 4,15den yerine almak oldu .şimdi benim 1700 karımmı oldu :).gülüyoruz ağlanacak halimize.sabır sabır sabır.zarar 12-13bin o ayrı konu
Hocam "yabancı alıyor o zaman bu hisse gidecek" diyerek hisseye girip pişman olan yatırımcı ile dolu buralar, bunu bilecek kadar tecrübelisin ve benden daha iyi biliyorsundur. Takaslar ve açıklanan alımların tamamiyle algıya dönük olduğunu düşünen birisi olarak yazdım bunu yanlış anlaşılmasın.
Takas ve saklama oranları kendileri istedikleri gibi virman yapabilirler.Esan algı Yabancılar alıyor gibi gösterilmesi
Üstadım,
Haklısın gerçekten... Ben sadece dikkat çekmek istemiştim. En son SASA da başıma geldi Deutche deli gibi mal alıyordu fiyat bölünmeden önce 2.30- 40 arasıydı bir kaç kez %10 kazandım diye sevinmiştim ama acaba bunlar bıyıklı mı bıyıksız mı ne yapsınlar bu SASA yı falan derken geçen senenin benim için en büyük pişmanlığı oldu. ASELS da 9.40 dan almıştım Yabancı alıyor da karlılığı o kadar yok diye düşünüp 10 TL den sattım bu da 2. pişmanlığım...
Aslında sanırım uzun vade bakmak en doğrusu günlük bakınca gerçekten anlık pisikolojik dalgalanma ile yanlış karar vermek mümkün oluyor.
Benim dikkatimi çekti bu Yabancı takası / BJK Kongre Üyesiyim aynı zamanda o nedenle de hep gözümün önünde . Odamda ilk halka arzdan 1 LOT Fiziki (eskiden alabilyordunuz talep etmeniz halinde ) BJK Hissesi odamın duvarında çerçeveli olarak durmaktadır.
Size netice itibari ile katılıyorum sadece takas ile karar vermek yanlış olur. Bu paylaşımda da bilgi içindi. Ama Deutche 1.2 milyon lot 4.24 den son iki ayda almış ve taşıyorsa ben kendim de elimdeki hissemi 4.15 den vermem ister bıyıklı olsun isterse de bıyıksız.. (yani benim için en azından TUT demek bu)
Saygılar...