temettü 5inde 7 si nde mi gecer hesaba bilen var mı
Printable View
temettü 5inde 7 si nde mi gecer hesaba bilen var mı
Temettu dağıtacak şirketler :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52da75cf52.jpg
Kar payını alan kaçtı ama son 12 ayın dibinde bu hisse...
defter değeri 3,70 şu an 2,91 lerde böyle hisseleri insanların takip etmesi lazım bence.
Borsa düşüyor EGSER ondan önce düşüyor borsa çıkıyor EGSER yerinde sayıyor...
dün borsa 1 düşerken 3 düşen kağıt bugün borsa %2 yapmışyerinde sayıyor yazıklar olsun...
temettüyü alanlar parayı cebe atıyor anlaşılan...hisse aynı yerde durduğuna göre!Ben aldım biraz daha...
Süpersin be Egser helalin var...
2,71 den 72 den satan adam kaçtan aldı ne zaman aldı acaba çok merak ediyorum.
biz burada hisse 4.20 yken 3.10 a dusecek uzak durun derken vıdı vıdı ediyordu bazıları buyrun kim haklı cıktı hatta 2.70 e geldi ..dogalgaz fiyatı arttı fazla etkilenmez diyenler vardı ben ne dedim dibi boylar anacm ve soda etkimnmez dedim ..noldu bu 3.80 den buraya dustu ..anacam aynı yerde kaldı soda ise 5.20 den 5.90 a yukseldi ...12 yıldır ezberledigim hisseyi bana ogretenler dersini almıs oldu ..serefsiz bir sahibi varken bundan bir bok olmaz .soyguna devam
uln an bi yepki versene artık ya
Allah içim bi tepki ver artık % 15 falan ayıp be
takviye yaptım,seçim sonrası bu günler geride kalır diye düşünüyorum...sadece inşaat sektöründe daralma olur mu,olursa egseri ne kadar etkiler ve abd ye ihracat vergi düzenlemelerine takılır mı diye endişelerim var...
Sahipsiz hisse hiç mi hareket yapmaz...
uzun bir süre sonra %1 üstü artıyı ilk kez gördük
76 dan satan gerzikalı kim ya
Sahipsiz hissemi? 7 /24 nöbet tutup işlemleri yapan ve hisseyi kontrol eden bizzat Patron ve Ceo dur,Egeser adam adama oynayan borsanın en sıkı markajlı hisselerinden birisidir , günlük 3-5 bin lotu bile sayar ve 300-500 lira arbitraj için akşama kadar gözünü kırpmaz kırk takla atar ,koca şirketi 40 mn usd PD ne indiren sorumsuz sorumlularda bunlardır......
harbi Allah belanızı versin şerfsizler ordusu
Haydi Adnan vakit tamam...
ne şeref yoksunusun be
https://i.hizliresim.com/r1ZlGV.png
Yatırım tavsiyesi değildir
3.5x lerli görmez mi be hadi adnan başka yap bi kıyak be
değseydin 50 ye gelmişken
Uşak kadar olamadın be egeser ayıp sana.
Bugün aldıklarımı bekliyorsanız vermeyeceğim boşuna uğraşma sür yukarı, maliyet yüksek yoksa dükkan senin
çok baydın ya
Daha baymanın 1. Perdesi ; kağıtlar yükselirken yerinde sayma. 2. Perde daha bayıcı hatta öldürücü, endeksin geri çekilmelerinde en iyi eksi performanslarını yapma faslı. Uzun süredir takip ediyorum X100 ün 0,5 0,6 bandında fiyatlanıyordu. Şimdilerde 3,13/100300 yani 0,3 lerde. Endekse göre yarı yarıya erimiş.
Yönetimde ve temettüde patronlara tanınan imtiyazlı hisse uygulaması kaldırılsa sorun çözülecek...çünkü o zaman değerinin altındaki hisseyi gerçek yatırımcılar toplayacak,temettüde aslan payını alıp ky ya bit kadar temettü dağıtma imkanı da kalkacak...yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde ilk isteğim budur...
Bu hissenin uzun vadeli -mesala son 20 yıl XU100 bazında fiyat grafiğini paylaşabilecek biri var mıdır?
Grafik koyamıyorum ama son 3 yıllık seyrine bir göz atalım:
Eylül-2015 DİP:2.66-----Kasım-2015 ZİRVE:4.23
Şubat-2016 DİP:3.27----Nisan 2016 ZİRVE: 4.65
Aralık-2016 DİP:2.56----Ağustos-2017 ZİRVE:4.84
Haziran-2018 DİP:2.70---- …………… şimdi yeni zirvede sıra,umarız yani...
ulan bi hareket yap be mal mal bakınıyorsun ya