Tebrikler.En azından ekside kapatmamış oldu.
Printable View
Arkadaşlar merhaba. Yarın bende almak istiyorum. Teknik olarak bir yükseliş görüyorum. Sizlerin fikirlerinizi almak isterim.
bosuna kımse umutlanmasın bılanco felan hıkaye bu kagıt yatar da yatar borsa duser bu duser ytd dedıklerımı bılanco sonrasında anlarsınız
Temel analiz üzerinde reel verileri ve durumları yazdım sadece. Kimseye maldan çıkın demeye de getirmedim asla. (Arsa satış beklentisinin gerçekleşmesi dahil mevcut koşullarda benim gözümde hlssenln ederi 3.50 civarında eder ancak) Ama hisse her zaman speküle edilebilir daha önceki zirve fiyatlarınada çıkabilir. Veya zamanla yeni fabrikası yıllık faliyet karını (arsadan gelen karı karıştırmadan) 100 milyon veya yukarısına çıkarır ozaman bu hissenin flyatı çok daha değerlide olabillr.
Günaydın. I PROMETHEUS kardeşim cevabi mesajınıza teşekkürler.Ancak mesajlarınızın yatırım tavsiyesi mahiyetinde olduğunu vede yeni girecek olanlara GİRMEYİN ; kağıtta olanlarada ÇIKIN tavsiyesinde bulunduğunuzu düşünüyorum.İsterseniz bu konuya burda son verelim .Hoşçakalın.
ALGI operasyonu tutmuş olmalıki rezil kağıtta DEPREM oldu.Bu algıyı yaratan arkadaşlar kına yakabilirsiniz.
Afyon herkesten önce dusuyor.kar satışları bunlar.çok yukselmisti ya.senin gibi hissenin ...
Sevgili ortaklar dostluğun ilk şartı kötü gündede iyi gündede güzellikleri ve problemleri paylaşmaktır biliyorsunuz.Her zaman olduğu gibi yine sayfada yalnız hissediyorum kendimi.Nerelerdesiniz allahaşkına.Zaten batmışız bırakın insin ineceği son yere.Ama sizleri burada görelim lütfen.
Ben burdayım zaten batmişim arada sırada derinlik paylaşan olsada gmrsek güzel olacak
bekliyorum.ne beklediğimi bilmeden
kaybettiğimiz paralara mı yanalım.çektiğimiz strese mi.sağlığımıza mı
nereye duracağını bilen var mı arkadaşlar?
Dip yaptırmazsanız namertsiniz tahta yapıcı sahtekarlar.Uzun zamandır 7.50'lere indirmek için yapmadığınız hokkabazlık kalmadı.Alın en nazik yerlerinizde kullanın kağıdınızı.7.40'lı rakamlartıda özlemiştik(!)Şükür(!) kavuşturana.
koy koy koy suyundan da koy. bakalım dibi bulacak mı. ytd
aldım lotlarımı oturdum kenara hint filmi izliyorum. ytd
bist 80 bine gelse biz 9 olurmuyuz ki.
16 oluruz bence
Açılışdaki 7.41 kademesinden kapattıracaklar herhalde.
haydi bakayım. kaldığımız yerden devam edelim.
para girişi
http://imageturko.com/?di=BV84
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=BI0B
Yine giriş olmuş bize
Aynen öyle amca, madem satamıyoruz o halde alalım dedim ben de. Okuldaydım, 14.30 gibi 7,54'tü, bir miktar alış girdim. Eve geldim, bir bakayım dedim. 16,20 gibi falandı, vermemişti malı henüz. Biraz izleyeyim dedim, sen misin ısrar eden diye 7,48'den verdi. Aldım lotları, yattım. Sonu hayrolur inşallah.
Günaydın.Amerikan borsalarındaki düşüş hareketiyle dünya borsalarıınında düşüşde olduğunu geçiyor haberler. endeks ve dolayısıyla bizim rezil kağıt ve borsa kağıtlarının dün başlayan düşüşleri bugünde devam edecek demekki.iyi olur inşalllah.
Fotoğraf paylaşmak istiyoruz resim büyük diyo önceden bu sorun yoktu kota gibi birşey mi var anlamadım bilgisi olan arkadaş lar varsa bilgi alabilirmiyiz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıkıntı yok sen düşür ben toplarım hadi bakalım
bilançoya az kaldı arsayı ne yaptım o tapuyu rulo yapıp bide kurdale takıp sana verecem spek hadi bakalım
15 şubata az kaldı sabredin arkadaşlar.
arkadaşlar inanın bilançodanda ümidim yok.serseri mayın gibi ne yaptığını bilmeyen rezil bir kağıt oldu çıktı.
ve bir gün daha geçti....
sanırım 58 kapatacak
ne oldu son dakikada acaba karanlık odada devamı gelir mi?
endeks çekilirken bizim ki atak yaptı.heyecandan kalbim duracak iki kademe aldılar diye.
sitenin yöneticileri açıkyama yapsın ki bizde foto için uğraşmayalım. zatii derinlikte yok.
grafikte ilginç bir şey yakaladım ama paylaşım yok ki. ben sıçrama bekliyorum. jumping yapacak sanırsam. ytd.