Bekliyoruz sayın sindoma. Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
yonca yı görüyorsunuz unlü ile tacir ne yapıyor , :)
yanlarına meşhur YF aldılar
Garanın bbva işi bu ay neticelenir gibi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O haberi bankalarda 2-3 aydır katalizör olarak kullandı badem spor ,
isteseler 10 günde çıkacak haber bu zamana geldi , neden bankalar üzerinde hikaye olsun.
içerden bilgiyi kim alır badem spor ona göre tahtada oyun kurar bugun 2 makina tırtıklayınca diğer 2 makina kuyruk oldu ve yukarı sürüyorlar
Dikkat edin piyasaya vıop topiğinde % 2,40 yukardayken inceden uyarı yaptım
Zemin tamamen kayganlaşmaya başladı .
Dışarısı kırmızı iken , en çok maddi manevi etkiyi biz görecekken bu kadar yeşillik fazla ,
ha yapanda badem spor bu yüzden temkinli olun diyorum
Şimdi sabah topikte yonca örneğini verdik teknik olarak 11.60 altı saatlik bara başlarsa 11.30-35 bandına ilk etap yola çıkar.
dün tupte yaratılan oyun sistemi şimdi eregl de şuanda endeksi tutmaya çalışıyorlar çünkü temettü hikayesi olduğu için.
14.00 dan sonra oyun daha netlik kazanacak.
Ha unutmadan eregl de temettü verecek birşey olmaz düşmez diye bakmayın,
şuanda hem global hemde bizim üzerimize sağanak yağmur yağıyor böyle yağmaya devam ederse SEL le dönüşür.
Sel geldinmi önünde ne varsa götürür.Bu yüzden yağmuru takip edin .:)
yonca da geldik 11.60 bandına tamam mı devam mı diyecekleri bölge.:)
Sindoma hocam güzel tespitleriniz oluyor, tebrik ederim.
Akşama veya yarın bir graf koyacam önümüzdeki dönem için bizim göstergemiz olacak.
Dün yoncanın içinden geçen unlü sabah sabah 3 milyonla girdi ,
Tacir ve YF makinalarını hareketlendirip yukarı ivme yapıp aldığını satıp -2.5 milyonda ,
bunun analizimi var :)ama 3 tane seneryo ve simülasyon çıkar .
Sindo ciddiye alip neden cevap veriyorsunuz ?
siz cevap verdikte adam prim yaptigini dusunuyor
viop basligi= bir cogu sermayeyi sifirlayip pijama ile vakit gecirmeye calisan insanlar :)
soyle bir haber var
Belarus Cumhurbaşkanı, ülkenin hava savunma sistemlerini alarma geçirme emri verdi
https://crimea.ria.ru/20220301/lukas...122545056.html
birde soyle bir dedikodu cikmis: Belarusta 18 yasindan buyuk kisilerin ulkeden cikislari yasaklanacakmis
tamam da söylemdiğimiz veya yapmadığımız analizi biz yapıyormuşuz gibi algı yaptırıyor topikte.
culpa pıst 100 2400 deyken ben 2380 ben pozisyonlarımı kapattım.Buda özelden bana birçok kere tahta teknik sorardı endeks düşüncemi belirttim , aşağı hareket beklediğimi bu yüzden pozisyon kapattığımı yazdım , beklentimin teknik olduğunu belirttim.Ve düşüş geldi bana yazdı beni ipten aldın diye hepsi klasörde dürüst değiller .Şimdi çıkmış utanmadan arkamızdan sallıyor.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
37d
Ukrayna: Daha fazla saldırı drone’u konusunda Türkiye ile temas halindeyiz
https://bit.ly/3pO7jhd
bendede bu haber var sıkıntılı bir haber.
https://i.hizliresim.com/php5xse.png
saatlik pıst 100 1944 altı saatlik barlarda aşağıda 1912 bandı beklentim olur.
formasyon hedefi 1850
1946 vurup yukarı almaya çalışıyorlar:)
Bu yıl zor geçecek şimdiden belli oldu. Yaptırımlar Türk turizmcisini vurmuş, kredi kartları sistem dışına çıktı için ödeme alınamıyormuş Ruslardan...
3. yaptırımlar rusyaya gelirse ,ben gaz ve petrol üzerinden hamle yapacağını düşünüyorum.
Şimdi çoğu kişi neden biz ayrışıyoruz diyor , dışarısı kırmızı iken bununla ilgili seneryom var birde graf ve bir iki haber kaynaklı katalizör le bunu müsahit olursam akşam olamazsam yarın akşam yorumlamaya çalışıcam.
Öyle çevir böyle çevir derken şuanda 25 milyar hacime bağladılar .
günü 30 milyar üstü kapatır.
makinalar gürül gürül çalışıyor :)
kuşa daldılar
Badem bofası ve karşılık yaptığı makina ile istedikleri gibi oynuyorlar ,
son kuş hareketini gördünüz,
şimdi alıcı ve satıcı güçlü olsa , bilek güreşi gibi olur ,
ama sistemin karşısında kimse yok.
bu yüzden çoktan beri kontrollü borsa dememdeki olay bu.
dün tup de doğalgaz bulundu hikayesi ile %6 zıplattılar , bugun eregl hikayesi belli , yonca hikayesi belli onlar üzerinden endeks kontrol ediliyor.
Oradan para çıkışı var 1 haftadır,
büyük ihtimal eregl ve yonca ,aselsn dağılıyor.
gundi gibiler badem sporu her tahtaya para soktuğunu sanıyor ,
hikayeyi önceden bildikleri , endeks ağırlığı olan tahtalarda sistemi çeviriyorlar.
rus uçağını düşürdüğümüzden beri böyle , makinalarla olayı büyüttüler.
Bademi sınırsız para olarak görüyorlar. THY de CITI 3 ayda 40 milyon lot sattı. Ona rağmen 30 liraya çıkardılar. 2 haftada da orada tutup verdiler heveslilere. Şimdi bu ortamda, turizm sıkıntılı, uçuşlar belirsizken THY almak günlük trade harici mantıklı değil.
VIOP topiği zaten günden güne twitter a döndü. Gazcı ekibin oyun yeri oldu.
Bu kadar pozitif yönlü ayrışan borsamız için bir haber lazım. Perşembe BBVA haberi mi olacak acaba. Başka da katalizör ne olur aklıma gelmiyor. Savaş durumu zaten daha iyi değil, daha kötüye gidiyor.
Pala da bu durumda yılın son vur kaçını yapacak mı o da aklımın bir yanında.
1980 üzeri kapatmaya oynuyor pıst 100
Abd açılışı ile makinalar karar verecek.