yanlış anlamışım, bedelliyi bir liradan kullandırıyormuş. 13+3=16/4 =4 pazartesi eskinin fiyatı olması gerekir.
rüchan farklı bir şey,anlayamadım.
Printable View
Ruçhan bedelliye katılma hakkıdır katılmak istemezsen rüçhanı satarsın eski hisselerin kalır elinde
Normal koşulda bölünme sonrası fiyat+rüçhan = bölünme öncesi fiyat olur
Yani 4+9=13 kabaca
Bunu benden başka kimse kafaya takmamış.demekki herkes hayatından memnun ! Ama ben yine de bu durumu Spk ya sormak istiyorum,spk ta telefonlamı soru soruyoruz yada yazıyla mı? bunu bilen varsa cevap verebilirmi.bunu kimse Spk ya sormazsa Spk da kulağının üstüne yatacaktır ,çünkü devlet kurumları şikayet olursa harekete geçiyor olmazsa geçiştiriyor.ya da ben demi boşverseydim yani millet piknik alanına çöp atıyor diye bendemi duyarsız olup aynısını mı yapsaydım !SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onay geldimi hemen bölünme yapabılıyorlar
Cuma seans içi gelseydide çok bir şey değişmezdi
derinlik görebilen varmı?
alıcı tarafındaki adet ne kadardır?
Bugün alanlar bürütten dolayı yarın satabilecekler,bakalım ayılar mı kazanacak boğalarmı
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimdeki hisse yerinde saydığı zaman veya düştüğü zaman umarsamıyorum ama tavan olduğu zaman strese giriyorum.Uyku tutmuyor. :)
Sanki eski ile rüçhan arasında makası açık tutup rüçhan satıyorlar mı acep diye düşünmeye başladım
Ruchan niye yuzde 30 dustu?
Patron satıyor bedelli parasını çıkarmak için
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gidişler satışlar bitecek gibi ,tabanda daha önce 17 milyon vardı,9 küsür milyon kaldı ,zaten taban bozulunca alımlar hızlanır diye düşünüyorum
Rüçhan la makas yapıp millete rüçhan kastırıyorlar
Sonra hoop rüçhana çakıyorlar
Sırayla hak geçirmeden
Birgün rüçhana ertesi gün ana hisseye çakıyorlar
Şirketin kısa uzun toplam borcu ne kadar ? Bu borcun ne kadarı dövize dayalı ? Ne kadarı net kısa ?
Şirketin son 5 yıllık satışları ne durumda artan trend varmı ?
Şirketin karlılığı ne durumda son 5 yıl ? Karı eriten zarara sebebiyet veren ana sebebpler nedir ? Etkisi nedir ?
Şu an bedelliden kasaya girecek net para nedir ? bu para sonrası borç nereye düzeşecek ?
Elektirik santralin arzı ile ilgili olası beklenen bakiye nedir ? Buradan şirketin kasasına ne para girecekmi ne kadar girecek ?
Son olarak bugün şirketi kapatsak toplam borcu nedir ? Şirketin duran varlıkları demirbaşları arsaları vs hepsini satarsak borç tamamı ile kapanıp hisse başına düşen para nedir ?
Bu soruları cevaplayın ona göre yatırım kararınızı verin emmiler...
Ayrıntılı cevap yazamayacağım,
ama şirketin kendisi, 200 dönümlük ticari limanı, 3 adet 200 mt'lik kendine ait gemisi hariç olarak sadece İzdemir Enerji olarak bilinen 350 mwh kapasiteli, ortalama ekonomik ömrü 20-30 yıl olan ( kabaca Türkiye'de üretilen elektriğin % 2'sini üretiyor.) son teknoloji termik santrali 388 mln. usd maliyet ile kuruldu ve 2017'den beri faaliyette..
is the average of five people around the human..
Anladığımız kadarıyla İzmir Demir
Çelik DIŞ GÜÇLER!!!!! tarafından uzun zamandır ele geçirilmek isteniyor. Sermaye artışı öncesi bunu yapamadılar, şu anda henüz dağıtımı tamamlanmamış yeni hisseleri şoook ucuz diyebileceğimiz maydonoz fiyatının bile altında toplamaya çalışıyorlar bu durumu renkli Türkçe sinemaskop olarak seyrediyoruz . Şahşen elalemin ne yaptığına müdahale edemem, lakin indirecekleri fiyata kadar barutumun yettiği kadarıyla küçük meblağlarda alıyorum, alacağım ama onlar bu hisseleri benden alamayacaklar dedeeeeee ytd
Ucuza rüchan satan oldukça ,ana hisse aşağıya gitmeye devam edecektir.
Başka bir emrin varmı
2.70 civarina gelirse şansımı denerim
10 bin zarar yazdık ciktik;)) kalanlara bol kazançlar dilerim
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 marta kadar rüchan hakkı tanınmş ,yaklaşık 1,5 ay ,ilk defa böyle bir zamana şahit oluyorum.Fiyatı nominale getirmeye baştan niyetlenmişler bence.
Aynen
Rüçhan ana hisse arası makas kapanmadıkça düşüş devam eder gibi
Bugunrüçhan ana hisseye göre avantajlı diye alıyorsun
Hop ertesi gün ana hisse taban
Birde bakıyorsun zaten bürüt varmış satamıyorsunda
Hop ertesi gün bir taban daha
Hani makas vardı %20 avantaj vardı
Uyanıkların hepsine rüçhan taktılar
Uzun vadeli yatırımcı yaptılar
Rüçhan kullanma süreside uzun tutulmuş ki insanı korkutmuyor değil
O kadar çok Rüçhan varki ancak satarız dediler galiba
Rüchan parası ödemek / ödememek için rüchanı satsan düşükten satmış oluyorsun,ana hisseyi satsan düşükten satmış oluyorsun,her türlü durumda yön aşağı,Ana hisseye devamlı vurup rüchanı cazip kılıyorlar.Çok iyi plan yapmışlar.
Rüçhan hakkı kullanma bitiş tarihi 15 Nisan dır, yani iki aylık sürede maydonoz fiyatı bile yüksek kalabilir, bu işin arkasında kimler varsa bir arkadaşın yazdığı gibi herhalde nominale indirmeye uğraşıyorlar. Bu durumun olması normal mi? SPK uyuyor mu? Akşamüstü pazardan maydonoz aldım 1,5 liraydı, 1.5 liraya izmir Demir Çelik kelepir olur alan dış güç köşeyi döner ytd
Neye göre ucuz. 800 milyon zarar. Belkide batık sirket
Adamın birisi çok kızmıs snaırım mesaj veriyor tahtada.
31 31 31 31 adetlik seri halde binlerce lot alış satış sonra 69 69 69 69 69 69
Ne demek istiyor acaba akıllı olun üzerinize boşalırım felanmı :)