Teşekkürler borsacı bey
Printable View
[Bi zahmet kapaniş takas lütfen borsacı bey. Teşekkürler UOTE=David;1564153]Teşekkürler borsacı bey[/QUOTE]
[/QUOTE]
https://ibb.co/c9hyu6
Bu hissenin tarihi zirvesi kaç bilen yazsın lütfen.
Herhalde yanlış yazdiniz
19.27
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Link bu gün çok stresli çocuklarımın karnelerine bile sevinemedim
Link bilgisayarın tarihi zirvesi mayıs 2010 da 12,20 tl, dolar bazı zirvesi 8,76 USD.(halka arz edildiği ekim 2000 tarihinde)
Arkadaşlar fazla bilgim yok önü açık mı hissenin yön yukarı mıdır hala?
Seni o sevincten alanin ben taa.. ama suc sende biraz bilgilen ve uzulme. Cunku belirsizlik ve bilgisizlik senin uzulmene sebep olan. Kagidinin beklentisi var bekle bence. Tum paranla almaman lazimdi aldiysan hata ama sorun degil yine bekle bence. Paran varsa beklentiye inaniyorsan hala az daha al alttan ve bekle bence. Bende link yok. Bunlarda tavsiye degil. Sadece uzulme istedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ek 13946
kucuk sermayelı kagıtları goturmek moda oldu
Beklemek....
Bir karın ağrısı var ama hayırlısı inşallah.
Yukarı çıkıştan önceki ağrıdır inşallah
Şirketle görüştüm satış veya ortaklık görüşmeleri hala devam ediyormuş. Ytd
Satış veya ortaklık la ilgili haberin sonucuna odaklanmış durumda...burdan çıkacak sonuca göre değerlendirme yapmak mümkün olabilir...ayrıca 4.çeyreğinin iyi geleceğini düşünüyorum...
son 1 haftalık alan ve satanları gösterecek varmı
Son 1 hafta:
https://ibb.co/h5LkJb
17 nin altında kapatması iyi olmadı ne dersiniz
Hiç bir yerde link ile ilgili ne bi haber nede bi yorum var
Bu kadar kastiklarına göre var birşeyler.
Devre kesici yedi. 18.22
verdiler yine . kestik kolu
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen 18,47 yi gör sonra gel 17.10 a düş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nakış gibi isliyor kademeleri doldura doldura . Acelesi olanın malını affetmiyor alıyor.Genel endeks çok şişti bununda farkında dilediğini yapıyor
Nakış gibi işliyormu yoksa nakış gibi elemi veriyor belli olur sanırım kısa sürede.18,50 çekip 16,80 ne kadar vermesi isteyene veririm yüreği olan gelsin der gibi.
Yarın satış iptal derlerse bak sen o zaman tabanlara. Satmadan kaldı elimizde iyimi
Zaten bu tahtada olanda mangal gibi yürek olması lazım yüreği yetmiyen satıyor ama benim gibi yürekli DELİKANLI lar taaaaa ki filmin sonunu bekliyecek.Trade yapabilen e sözüm Yok helal OLSUN derim çünkü ben beceremedim,😞😞😄
Geçmiş olsun hocam o zaman size
Dereyi görmeden parçayı sivamayin derim ben bu tip spek hareketlere takilmam beklerim yinede hayirlisı bekliyecegim
Bu arada kimse için yatırım tavsiyesi olmasın tamamen Kendi dusuncemdir.
Hocam dere mi kaldı kurudu gitti. Sen acemisin anlaşılan
Evet acemiyim cokmu bellioluyor 😂😂😂
Burda trade eden kazanır hocam sanma bir gün bir yerlere gidecek. Şirketin değeri 17..17.50 civarına tekabul ediyor zaten. Ama manipülasyon olursa bilemem. Geçende devre kesiciye girdi aynısı oldu. Bundan sonra çıkış beklemem ben. Trade ederek zararımi çıkartıcam. Elbette benim düşüncem asla y.t.d.
şirketin değerinin 17 civari olduğunu nasil hesapladiniz aciklayabilir misiniz
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trade yapabilene helal olsun ama hisse degeri konusuna katılmıyorum.