bahsedilen üyeler yeniden seçilmiştir.yanlışlık lmasın tekrar bakarmısınız.bunlar zararına neden satarlar spk.ya şikayet etsek birşey çıkmaz serbest piyasa der çıkar işin içinden
Printable View
Genel kurul tutanağını okudunuz mu? Bu üyeler yeniden yönetime seçilmemiştir. Yeni yönetim gelecektir. Üstü renkli şekilde işaretlenmiş, 9 nolu gündeme tekrar bakın lütfen.
https://i.hizliresim.com/Emj1BB.png
Ayrıca SPK ya hiç kimseyi pahalı alıp ucuz sattığı için şikayet edemeyiz zaten. Cevabı bulunması gereken soru, yönetimdeyken aldıkları lotları, yönetime seçilemeyince niçin zararına sattılar?
"Yapilan oylama neticesinde 1. Onerge Resat CALISKAN, Burak YAKIN, lhami YAZICI, Memet Tayran DEMIR, Erol KOCA, Salih SAGINDA, Anri RODRIG‘in Yonetim Kurulu üyesi olarak secilmesine ve Bulent BALKAN, Mehmet Hikmet SELCUK’un Bagimsiz Yonetim Kurulu üyesi olarak 3 yıllıgına seçilmesine iliskin önerge 13.962,068.96 oy ile red edildi."
Benim bu paragraftan anladığım : 1. önergede yukarıda adı geçen şahısların 3 yıllığına yönetim kuruluna seçilmesi teklif ediliyor. Bu önerge red ediliyor. Ben mi yanlış anlıyorum, red edilen önergede adı geçen kişiler nasıl tekrar yönetim kuruluna seçilmiş oluyorlar?
Red olan 2 kişi var demişsiniz. Bu paragrafta red olan 2 kişi kim? Red olmayan diğer kişiler kim? Açıklar mısınız lütfen.
parağraf iyi kursanz 1.önergede sayılanlar isimlerin seçilmesine devamında ise ve bülent balkan mehmet hikmet selçuk un bağımsız .........yönetim kurulu üyesi larak 3 yıllığına seçilmesine ilişkin önerge........red edildi diyr.
zaten kap sitesine bakarsanız yönetim kurulu üyelerini görebilirsiniz.
sağlıkla kalın
Yeni yönetim kurulu ticaret sicilde yeni onaylandı. Henüz KAP a gönderilmedi. KAP ta yayınlanınca isimleri net olarak göreceğiz. O zaman bir not düşeriz tekrar. Saygılar,
Sn.Cinali, dediğim gibi yeni yönetim kurulunda bu isimlerin hiçbiri yok. Kap haberi biraz önce yayınlandı. Paragrafı iyi okumuşum :))
Yönetimden çıkanların yaptığı yoğun satışlar sonucu bu hale geldi hisse. Yeni yönetimle hak ettiği yere tekrar gelecektir.
https://i.hizliresim.com/8ajB8V.png
Evet siz haklı çıktınız tebrikler.ama okuduğum paragraf hatalı yazım olabilir.bunun pek önemi yok bunlar seçilmek için hisse almışlar demekki zararına sattıklarını göre yada sipekten ödünç almışlardır danışıklı dövüş. Olabilir.insalkah toplarlar.
Sağlıkla kalın
Akşama itin biri açıklma yollar millete 1.55/1.60 aralığindan gecirdigimiz 700 bin lotu 1.35 /1.40 araligindan geri aldik diye. Ve gene yanlarina kar kalir.
O.çocuklarının işi bitmemiş daha ...
1.20 etrafında cazip göründü gözüme buraları dip yaparsa tepkisi hızlı olabilir mi...
Yönetim kurulunda istifa eden edene. Noluyor, neyi paylaşamıyorlar, niye seçildiler niye istifa ettiler (ettirildiler mi)? Yönetim istikrara kavuşmadan hisse nasıl kendine gelsin?
Akşama satış haberi gelir herhalde. Ne güzel dümen döndürdüler ama. Gedik en iyi alıcıyken 1.23 ten 1.14 e kadar bir basmaya başladı, ilk seansı - 1.023.000 lotla kapattı. Partneri YKB.
Nerden bulaştık bu kağıda :((
1 fiattan bedellisi ile 2 üstüne at,tekrar ayni fiatlara geri gelsin,şu an 1.11,yazık bu yatırımcıya,zamanında 1 alıp 1.30 postalayıp sevinmiştik,peşi 2 üstüne sıçraması bie tüf dedirten hisse,neyse yine yüklenmeye başladık bakalım düşük fiatlardan,sadece bu değilki,bunun ayarında çok hisse var böyle,en iyisi bunlar düştükçe bir kenara atmakta fayda var,besbelli zamanı gelecek,üstelik dolar bazında kelepir bile sayılabilirle-örneğin ostim 99kr-şekerbank 94 kr-zoren 1.19,afyon 3.97-DGKLB 1.03 vs uzar gider...ytd.
1.07 bile gösterdi.
Ve turkuaz ortalama 1.28 üstünde kalamayınca 1.00 desteğine geldi. Stop 1.22idi
Yapılması gereken stop koymaktı. Piyasa ile inatlaşmamak en iyisi. Alıyorsa al, satıyorsa sat.
https://twitter.com/alphanostra/stat...627856385?s=19
Twitter @alphanostra
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c578504e23.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
saatlik grafikte fincan kulp göründü hedef 1,25-1,29 arası, gerçekleşmesi temennisiyle...
1.22 geçerse... hadi kuyas.
Bu hisse halka arz olduğundan beri sürekli düşmüş yapmış olduğu bölünmelere göre şu an 6.12 tl olması gerekirki halka arz fiyatına gelsin
Ortam musait tam sizin gibi ********lere hazırl zemin. Verebildiğin kadar ver. Ne çocuklar gorduk sizin gibi. Bizi pek tedirgin etmiyor alıştık
günlükte kayan yıldız göründü, grafiği çoğunlukla kayan yıldız formasyonunu aşağı veya yukarı hareketlerle kanıtlamış.
yani önümüzdeki günlerde yukarı veya aşağı yolculuk için bir hareket beklemememiz muhtemel.
2019/6 aylık blanco 17.381.842 TL 2018/6 438.472 2018 göre super bir bilanço olmuş
1.08 ustune atıp kalırsa 1.10-1.12-1.14-1.17-1.19 ve 1.23- ve 1.27 test etmesi muhtemel olabilir ytd.
baskı uygulamaya çalışıyorlar
sanki zarar açıklamış adiler bu neya
17 milyon zarar aciklamis sen bunu zarardan saymiyonmu 17 millllyonnnnn sermayesinin 3 te1 ri kadar 6 aylikkkk zarrarrGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuyastaki pislikler yıllardır kan emdi daha yıllarca da emeceğe benziyorlar. Sağlam bir kontrolden geçirseler ne haltlar karıştırdığı ortaya cikar. Gecen seferki gibi biraz yukseltir sonra geri alim aciklar millete dayar mali gene 1 seviyelerine getirir adiler
Goturuler 1.50 2 arasina bi kac ay sonra yaparlar bi bedelli daha 90 kurustan toplarlar gecen sene 3 ten 2 ye verdi bedelli acikladi 1 re dusurdu sonra 090 1 arasi topladi endeksin eksi 3 yaptigi zaman arti 8 yapip dikkat cekti sonra borsa arti olsada diger gunler verdi milletin eline 5 aydir surunduruyor 3 ten alan lari 1 sene once hesaba katmiyorum dahaGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
096 en ii ihtimal 1.00 degecek gibi dip yapar insallah 0.96 alti stop ytd hayirlisi
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hırsızlar parasız kaldı galiba gene işlemlere başlamışlar.
Davar geldi nahır geldi bütün gm'ler yükseldi bir sen yükselmedin kuyas
Burada kimse kalmadığına göre demek ki yürüme zamanı gelmeye başlamış
Yaniliyorsun bence kimse kafasini suan ceviremiyor cevirse GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim yazmami bekliyormus demekki 6 aydir surundurdu milletiGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.