Bedelsiz verme olasılığı yüksek olanlar da hareket var, inşallah burada bir hareket olur
Printable View
Bedelsiz verme olasılığı yüksek olanlar da hareket var, inşallah burada bir hareket olur
Yüzüne bakan yok şereflinin. Bedelsiz potansiyelliler sağlam çıkışta adam istediği zaman al sat yapabiliyor. Kim napacak bu şerefliyi alsan alamıyorsunuz satsan satamiyorsun. C den cikmadan bi mok olmaz bundan. Ne şerefli sahipleri varmış utanmakta yok. Bir de adam niyetine geziyorlardir ortalıkta gururlu iş adamiyiz diye
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün akşam 17:57'de 50 liradan alış emri verdim ama emir iptal edilmiş. Nedeni ni anlayamadım?
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@camell emir verme zamanı dışında kalmış gibi duruyor...
Şu kâğıt ta normal alış satış yapılan kağıda bir türlü dönüşemedi. Yada patron bilinçli olarak dönüştürmedi. Kâğıt 7 yıldır 50'ye demirledi. C'den çıkmak için hereket yok. Ki bir haber bile kağıdı 100 üzerine atar ve böylelikle normal seansa döner. Demekki daha bekleyecek vaktimiz var......
sn camel kaç yıldır bu kagııtasınız
Ilk c grubuna girdiği gün burda idim. Hatta hatırlıyorum 140 dan satmistim. Bir saat sonra Seans Kapanışına dakikalar kala 134'den almıştım. Ve seans bitince kagidimiz brüt takasa girdi. Giriş o giriş..7 - 8 sene oldu.
***PKENT*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***PKENT*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler PKENT
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ali Ercan tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706035
BIST
(03/09/2018 - 16:18:23)
132 bin lot luk satış olmuş. Ali ercan tarafından. Demekki birisi de 50.54'den aldı. Inş ıyi yansır.
baba ve *** arasında bir alışveriş önemli bir mevzu değil....kimse almadı kimsede satmadı gözüyle bakın....
Alıcının baba olduğu belli değil.
Plesenk beceremiyor işletmeyi başkasına satsin bari. Her tarafı katakulli bunların
Tarafımdan alınmıştır demiyor mu aciklamada
Tarafimca satılmıştır diyor. Zaten baba alsa o da açıklama yapmak zorunda değil mi
Yok pay 56 dan yüzde 68 e çıktı diyor yanlış yere mi bakıyoruz acaba sayın camell
baba - oğul arasında olan işlemi kimsede önemsemedi...kaldığı yerden devam... barı en azından takas işleminden fiyat görseydin (50,54)
Evet oğul babaya devretmiş. Baba oğlunu 50 liradan kağıttan çıkartmış. Belliki bir alavere dalavere var . Babanın tüm mirası sonuçta oğluna kalacak!!! Nakit çikisi için bir yöntem olabilir mi?
Alıcı satıcı görebilen arkadaşlar dan ricam kademe durumu söyleyebilirmisiniz
sn.Okanın dediği gibi bu kağıtta Operasyon Ç.ocukları bitmedi bitmeyecek.8 yıldan beri sürünen kağıdın önüne defalarca set çektiler.şimdide daha önce 52 ye koyduğu 725 lotu önce 51 e dün 50.10 a bugün de 49.92 ye yerleştirdi.oğlundan trilyonlarca liraya kağıt aldığını söyleyen sözde ********lerde burada 35-40 bin liraya kıyıp kağıdına çeki düzen vermiyor.hepsinin Rabbim cezasını versin inşallah.
Patronla bir cacık olacağı yok. SPK bin bunları adam gibi denetleyip uyarip yapılarını düzenlemeye zorlaması lazım. Sermaye artırımı gibi. Bas bas bagiriyorlar borsaya yönelin falan diye ama ky için en ufak bir çabaları yok. Yamyam patronların insafına hatta insafsizligina bırakıyorlar bizleri. Benim şahsen hiç bir güvenim kalmadı bu borsaya
hgarip kardeş çok sağolasın...
Hisse de gıdım hareket yok. Hgarip kardeş aynı duvar duruyor mu
Bizde 8 yıl oldu bekliyoruz
8 yil da benden napcaz bu cacikla bilmiyorum.
Hiç bir şey yapmasak mevduatta beklese 2 3 kat olmuştu herhalde. 58 maliyetle lanet olsun seni aldığım güne
Dünkü işlemleri görebilen varmı? Al gülüm ver gülüm mü acep?
Bende 10 lot alacaktım âmâ kararsız kaldım.
5 lotta benden
Ben aldım. Yüksek yaz mistim.