İnşallah
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İnşallah
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunaydın arkadaşlar
Bugün işlem hacmi sabahtan cok hareketli...umarim artık daha fazla sacmalamaz...
Arkadaşlar özellikle tahtayı almış yazmıyor 11.36 da alıcı 11.41 de satıcı var araba 5 kademe boş bu ****lerin yatacak yeri yok
şom agzımı acmak istemiyorum ama sanırım artık hareket başlıyor...hadi insallahh...:)
hareket başlasada allah bunların belasını versın baslamasa da versin .. bu kadar kendı yatırımcısının bedduasını alan fırma yoktur yahu
Hareket başladı diye diye buralara geldik bu hisse öyle hızlı hareket etmez ama aşağı eder...ytd
evet haklısın iskorpitt.. :(
Istus nerdesin kardess alıştırdın bizii pastaya yemeden yatamıyoruz☺️Yıne 70 lerden geri verdiler haysiyetsiz insanlar...
Burdayım;
http://imageturko.com/?di=12S7
Gunaydınlarr....tesekkurler istuss
Grando piyasa kötü zaten belli süre yazma belki faydası olur ytd
haklısın...benimki sıkıntıdan ceneme vurdu.İzindeymiym fazla sardım... :) içimi buraya doktum biraz... :)
Bedelsiz onaylandı
Peki arkadaslar bu Haber borsa kapandiktan sonra mi yayinlandi...bugunde dustu bu lanet hisse...sizce yarin Yukari yapar mi?
haysiet yoksunuzunuz "mu" sizlerden nefret ediyorum....bu hisseye nasıl bulaştıysam...bir daha bu grubun hiç bir urununu dahi kullanmayacağım...
Herkese selam, SPK bedelsiz sermaye arttırımına onay vermiş.Hisse ne zaman bölünür, bölünme sonrası fiyat kaç olur?
1000 lot şu an 11.55 ten 11.500TL
Bölünme sonrası
Hisse 7.70 ,hisse satışı 1500 olur. 7.70*1500= 11.500
GM Discovery II cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Anlaşılan o ki beklenen hareket bölünmeden sonra gerçekleşecek gibi duruyor.
Bolunmeyi abartmayin ne surpriz bir haber ne de sirketin kasasindaki para degisiyor
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...129#post968129
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
Messi nin Ronaldo nun olduğu yerde Sabri nin altın top a aday olması gibi bişey bu.
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deutche ve citinin marifeti zaten tüm bunlar .. muhtemelen bu para cemaatin parasıydı , yoksa yabancının tr de bu hissede işine ..
dolar vadeli bile daha fazla kazandırıyor adamlara bunların dagıttıgı temettu yanı sıra .zaten arz da feto sayesinde inanılmaz yukardan yapılmış vaziyette..
işin garip tarafı bu yıl ana ortaktan sermaye avansı alan firma 1 yıl içinde bedelli sermaye artırımı yapmak zorunda .. taa 5 ay önce yazdım bunlar sermaye tavanını 200 milyona cıkarırken amaçları iyi değildi ..
önce 40 tan beldesiz yapıp 60 a çıkacaklar bu adım tamamlandı .. şimdi ikinci adım 60 dan 200 e bedelli artırımı olabilir..
eğer taktikleri bu ise ;
bu da hisse başına 2,25 tl gibi bir değere denk geliyor .. elinizde şuan 6.680 lot hisse varsa önce bu hisseler 10000 lot olacak bedelsiz hisse artırımı sonrasında , 22500 tl daha verip toplam hisse sayısını 32500 adete çıkaracaksınız gibi hissediyorum ..
benzer süreci denizbankta yaşadım ordan biliyorum .. adamlar ilkinde bedelsiz ve bedelli birlikte yaptı sonra bedelli yaptı ve sonra fiyatı dibe gittikten sonra 2,5-3 katına çıktı ama bu süreç 2 yıl sürdü..
bakalım bizimkisi hayali şeyler , ne olup biteceğini görürüz yakında .. söylediklerim kurgudur , yatırım tavsiyesi içermez..
gunaydın herkese hayırlı hafatalar...
bölünmüş hali ile ne zaman işlem görmeye başlar...
biraz kerevitaştan etklienseydin bari be BİZİM :)
Sayın Kenny mutlaka iyi niyetin ile anlatıyorsun bunları ama daha bedelsiz vermemiş ki bedellinin hesapların yapıp milletin kafasını siktin be dostum
Bence Kağıt bundan sonra düşlerde daha az düşüp tepkilerde daha fazla tepki vereceğiz bu hareket bedelsiz verene kadar devam eder
Bedelsiz tarihini şirket ister açıklar İstemezse açıklamak zorunda değil Bir bakmışsın Kağıt bölünmüş