Toplamada bir yanlışlık yokmu???
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Toplamada bir yanlışlık yokmu???
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.82 gayet iyi bir rakam. Bundan sonra belli olduguna gore bracknorun tutumu onemli. Nasil olsa 1.82 den alacak. Bakalim toplayacak mi satacak mi bugunden belli olmaya baslar. Eger toplamaya baslarsa ilerleyen zamanlarda guzel ve farkli bir haber gelecektir mutlaka
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satsa satsa hisseyi bitiremez. Ben bugunden itibaren ufak ufak toplayacagini dusunuyorum. Bu kadar bekledik. Stresle sinirle.. umarim deger.
190 bin aciga satani oylum oylum yaparmi acaba
Bu kadar işlemi spekten başkası yapamaz bence,gerisini sen düşün?!!!YTD
Dogru diyor. Zaten hic bir ky aciga satamaz
Aldim yine parca parca 204 205 209 . Indikce topluyoz bakam..
190 bin açığa satışın olduğunu ve halen kapatılmadığını teyit edecek kimse varmı ?
Aciga dün satmis zaten.
mal toplamaktan ben de sıkıldım :))) çıkacağını bildiğim halde paramı açıkta tutuyorum..bugün kim tavana dokunup hafif düzeltmeden sonra tavan kapatacağına inanır? :)) sadece ben :D
2,00 desteği şimdilik sağlam aşağı sarkmayacak gibi duruyor.
Yeni dip 203 tu ama bugun bist kotu..
Yakında tabela
[OYLUM BROCKNORD ]
Olsa hiic sasirmam ytd
sadece hayal
Tahta da dalga geçiyorlar sanki,birileri aynı kademeye sürekli satış yazıyor birileride o kademede alıyor .
Tahtayı izleyen agalar,dökmemi yoksa tecavüzmü yapıyolar,hisseden yorumlasın lütfen.
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topluyor bence.dünki açık için
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bu saate açikci 2_3 tur bindirmiştir sanirim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...60ba3a093a.jpg
1,97 altı sıkıntı.çanak yapıyor malını satma.hedef 2.68
Birden cikarmiyor. Ani cikislarla emirleri topluyor. Sonra tahtayi kendi haline birakiyor. Ahada gidiyo diye dalanlar yavas yavas satinca bisey yapmadan fiyati dusuruyor. Boyle uzun vadeciler icin hem saglikli hem iyi. Brut takasa sokmadan yukari tasiyacak. Alsatcilar girmedigi gun ciktigi yerde kalir. Bende bu aciga satistan sonra spek olduguna inandim. 4 5 yildir icindeyim aldim sattim ama hic aciga satis olmamisti. En azindan ben gormedim.
Bracknor toplamaya baslarsa 247 yeni trend icin ileri nokta. Orayi kirarsa yeni noktalara uzun vadede hareket baslar.
Daha erken ama toplamaya basladiginda bence ki hicbir bilgi sonucu degildir sadece tahminim uzun vadede 3 ustune tasiyip lot sayisini 4 m ustune cikarabilir. Sonra sirketle ortak patlatirlar bedelsizi.. elindeki lotlar hem 8 10 milyon olur. Hemde aldigi ortalamada olur. 4 milyonunu iade etmek zorunda oldugu icin iade eder ve elinde bedavadan uccuz 4 m lot kalir.
Açığa satış ilk defa dün olmadı ki... Bu sene 3 lirayı gördüğünden beri ara ara oluyor. Avhakman da yazmıştı. Aracı kurumu açığa satış yapmayı teklif etmiş kabul etmişti.
Tecavüz olduğu ortaya çıktı [emoji14]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyetim bu hissede 1.70 ler falandi ben 1 ay önce dayanamadım sattım arkadaşlar beni burdaki bikaç arkadaş tanır. Uzun vadeli girmiyosaniz bu hisseye sakin bulasmayin derim kısa vadede ucucak kacicak diyenler yalan söyler .
Aciga satisi bildirmesi gerekmiyormu?
Bugünün açığa satışı https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e9c1ff3bf3.jpg bence açığa satışların hisse hateketleriyle örtüşmesi tahta sahibini işaret ediyor
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunaydiniz Adem Bey
Hayır
SEKOYA özetlemis. Sadece bir eksik var bence tahtayi daha da dip yaptıracak .1.80 lere 1.50 lere kadar düşürecek ben 1.60 tan tekrar girerim.
Oralara inerse cok mal kaptirir. Millet uyandi. 2 altinda alim geliyor. Inse iyi olur. Paranin yuzde 40 i burda. Kalan yuzde 60 i basar maliyeti 2 ye indiririm hatta altina. Vakit cok Allah a sukur. Iki yil en az burdayim.
Bugun bende kanaat getirdim spek olduguna. Mutlak okuyodur forumlari. Kardes biz zengin olalim demiyoruz. Sen hisseyi gotur 3 ustune herkes satar zaten. Bir sen kalirsin istedigin yere goturursun. Mal kaptirma. Giriverir bir fon alttan ani emirlerle kaptirirsin. Sonra cikaracagin zaman çok sıkmak zorunda kalirsin.
Valla millet korkudan altına pisler nereye giriyorlar .1.80 altı dipsiz kuyu
Benim umudum var bu hisse için öyle yüksek bi hedefim de yok 3 lira yap sen de kazan ben de kazanayım ama elimdeki malı ucuza kapatmak istiyorsan avcunu yalarsın spek efendi kapat tahtayı git umrumda değil 3 liradan aşağı satmam en son alım noktam 1.90 idi daha altına düşerse alıma devam kim sabırlıysa o kazansın
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 1 günlük kiraladım malı
90 tl karşılığında [emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben açığa satış yapmadım
Açığa satış yapanlar mal arıyormuş 1 günlük
Onlara kiraladım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O da iyiymiş...
Oylumun sermayesi kadar yillik satisi var bunlarin fab.duran varliklari nekadar acaba
yarin bigun yeniden değerleme yaparlarmi nede olsa yabanci ortakla 25 milyonluk yatirim yapiyor
Şimdilik öyle. Bunlar arap dunyasi ile daha cok ticaretyapacaktir. Duran varliklarda iki makine aldilar iki uc yil once tanesi 2 milyona. Arazisi fabrikasi cok tutar. Ederi bu degil. Valla milleti bilmem. Ben her turlu alirim. Bugun 209 bile aldim. Uzun vadede bakiyorum. Kisa al satcilar girmesin. Girersede aglamasin. Ben bundan sonra 203 alti gorcegini sanmiyorum. Bekleyip gorecez. Tabi bunda bracknorun yapacagi onemli.
Daha braknor oyuna girmedi
O girince bu fiyatlar komik kalır kanısındayım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi